Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg, jaro, Rusi onda mogu reći isto za svaki infrastrukturni objekat u Ukrajini...
Pa to su davno rekli, zbog toga i ruski agresori redovno udaraju te objekte..od početka rata
Pa, nije Ukrajina napala tu privatnu prciju, Barbarusku Federaciju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko će još ukrajinski narod morati patiti dok ne makne ovoga Patuljka?!
Koliko vidim, ako se ko pati to su teroruski koljaci. Htjeli Ukrajinu sebi pripojiti, ne ide. Htjeli ukrajinski narod poklati, on i dalje zivi.Htjeli su sacuvati ono sto su osvojili, pola vec izgubili. Pati zajedno s Putinom, ti PatiotaBosanski. (ne treba ti "R" u imenu)
Rusi ubijaju civile i industriju. Sta si Ukrajinci cekali do sada.
@gooUser1655062541 I mene čudi da ovaj most Ukrajinci nisu do sada srušili.Imaju sigurno piloti spremni dati život da se sa avionom punim eksploziva zabije u taj most i toliko o njemu.
Portal pun chetalja i rusofila.Danas i sutra dupla dnevnica.Napadati, uništavati suverenu državu i to opravdavati mogu samo smrdi.
izgrađen u sred rata, naravno da je meta
Ne mogu mu nanjeti koksa tako bar kazu
Samo ti neutralisi, posle ce Rusi takodje da neutralisu, pa opet vi, pa opet oni. Rat ce dobiti onaj kome preostane nesto vojske a uopste ne izgleda da ce to biti ukrajinska.
Pa ajde? Sta cekas? Cekas drugi da ga neutralisu za tebe?
Rusi su kharina od vojne sile! Pate se i ginu već drugu godinu, a ništa nisu uradili!
Jos jedan vojni analitiĆar
..... udri onda , dobili ste oružja za 3. rata !!!!!!
Nadam se da će te ga uskoro srušiti, glogov kolac moskovskom mesaru i tiraninu
botovcine sns-a rade i subotom. sendvic ce pasti za rucak! ali polako, imamo vase adrese, dolazimo po vas...
ovo je trebao biti odavno kapitalni cilj a ne jurisanje tenkovima kroz minska polja
tako mozes sve zvat legitimni vojni cilj cak i one sto siju zito oni hrane vojsku sve more moze biti vojni cilj samo kazes to je legitimnoooooooo
Kada se sjetim kada je ovo tek počelo kako smo svi bili na strani Ukrajine.A sad skoro svi znamo sta je ovaj glumac i kakva je uloga Evrope i Amerike.Neka se Srbi i Rusi ne loze vi ste ostali genocidaši.
Halooo admin brisi ove rusofile ziv bio
Tako govori pravi predsjednik