Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Vucicu, zanima me da li bi se Bakir sjetio ovako da se kojim slucajem ovo i Srbiji desilo
@gooUser1609420155 Bakir nije za vrijeme rata obilazio beogradski obruč odakle su se beogradska djeca iz snajpera i granata ubijala. Bakir nije rekao za svakog ubijenog muslimana, ubiti cemo 100 Srba, kao Vučić. Vučić prvo treba da izmiri dug prošlosti, kroz iskreno pokajanje, pa onda da nesto prica.
Svi lazu oko ove tragedije. Sve floskule. Jadni roditelji i uza familija. Ostali začepite.
I u ovakvoj situaciji ima mjesta za nacionalizam i mrznju... Stidite se. Po komentarima se prepirete, a zapitajte se malo kakvi ste vi ljudi, ima li i trunke ljudskog u vama. Bar se danas poklopite, ako nista, onda iz postovanja prema porodicama, ako i to uopste imate.
Pocinili genocid, opljackali BiH, prisvojili pola njene teritorije, a sada se pretvaraju kao da oni sa tim zlocinima nemaju nikakve veze. Lazu svijet da su postali uljudjeni, ali genocid i dalje ne priznaju, niti oteto i opljackano zele vratiti. Onaj gore ih posmatra i kipti (treba li da kazem da se trese) od bijesa. Jedini spas vam je da se sami samoukinete. Moje je samo da opominjem.
U svakom slucaju lipo od njizi. Ovaj vucic mi sve drazi pocinjlje da biva
Vucic snajperista sa jevrejskog groblja djeli bol... ma daj
to je samo kamuflaza na srcu mu lezi Draza
Бошњаци су болешњаци
@ArmijaRB1H ako ti je mAATi..i, ziva i ona bi se stidjela tebe, zar ne!? Relaksiraj se, preskoci koju temu, ne budi dio tima za totalnu destrukciju.Sta mislis da ces postici isticanjem zastave u ovoj tragediji :(( ??? To je pitanje koje sebi trebas postaviti.LP
Pichkousti lazljivac, prestavnik naroda koji je pocinio sistematski, organizovano genocid, silovanje, klanje etnicko ciscenje. cijeli svijet to zna i dokazano pred medjunarodnim sudom, samo se pripadnici tog genocidnog naroda prave mutavi kao da nista nije bilo. Fuuj smrdljiva pogan
@RepBosnia25111943 Lose glumis Bosnjaka, islamizovanog Srbina.
Ko god mi je dao negativan komentar je sljedbenik genocida i četništvo. Djeci iz Posušje saučršće porodicama.
Srbi su organizovano, sistematski vrsili genocid, etnicko ciscenje, silovanje nad Bosnjacika s ciljem stvaranja etnicki ciste velike srbije. Cak ne priznaju govvna ni medjunarodni sud. To je narod bolestan, cak i danas negiraju zlocine kolektivno. Bolestan, genocidan narod.
@RepBosnia25111943 SIKTER KERU.
Ovaj lijevi izgleda kao drakula.
Vučić kaze za svakog ubijenog srbina, 100 muslimana cemo ubiti, na govornic, javno, snimljeno, bez stida. I sada da iskreno saucestvuje u bolu. Prvo se pokaj i izvini sto si obilazio sarajevska brda i pričao zlo, pa onda pokušaj biti dio civiliziranog svijeta.
Kako smradovi skupljaju pojene na osnovu ljudske tragedije,kao da nisu isti krivi sto nam djeca odlaze,umiru u tisini evo zadnji 25 godina. Jel bitno je da li je nesto srbsko,hrvatsko ili muslimansko. Politicari rak dobili ako bog da svi koji nas je... sve ove godine.
Amen. Hvala Vucicu predsjednice nas 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Ovo je tragedija nase cijele drzave, porodici ovih mladih ljudi. RIP 🙏🏻 za osam andjela. Ne zanimaju nas izjave Vucica koji BiH ne zeli nista dobro.