Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro, gdje su te izjave? Mogli ste barem prevesti clanak do kraja odakle ste prepisivali, ili barem se potruditi istraziti neke njegove izjave pa da protumacimo.
@zarkanO Moj otac kao sin a ja kao unuk streljanog majora ss nismo u tom sistemu imali ni najmanji problem u Titovom sistemu,naravno bili smo u partiji. Ako i jest likvidirao milion ljudi resto 21. je zivio u miru i blagostanju bez zveckanja oruzja neosvrcuci se koje je boje i kom toru pripada
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Cuj Gandhi rasista bio, a covjeka ponizavali kad je dosao u Juznu Afriku kao da je nizerazredna rasa, i ostao je da se bori da im dokaze da indijci nisu nizerazredni,,,i na kraju on rasista hhaha joj..kao da im je USA nesto u srodstvu..
Ambiciozni Indijac savlada trikove engl. jezika, pofata nesto od koraka zapadnjackog plesa, cak i noz i viljusku pri jelu koristi. Opremljen manirima, zaputi se u London, gdje zavrsi Pravni fakultet. Sada advokat, u 'srezanom' odijelu, u brit. koloniji J. Africi, sjedi u 1. klasi voza, misleci da mu je, (po statusu, jel') tu mjesto. 'Bijelci' ga skidaju s voza i premjeste u vagon 3. klase, rezervisanom za putnike njegove puti. Mladi covjek u pitanju bio je Mahatma Gandhi.
Na kraju ce i Tito i Naser i Nehru sa Gandijima ispasti uzp-ovci a nasli se izmedju nata i varsavskog kako bi odgodili vece sukobe na 50 godina. Sahranom nesvrstanih dobili smo sto smo dobili pa sad uzivajmo u tom
Koje izjave su mogle biti rasisticke… mozda "Nista se nece promijeniti dok se ja ne promijenim"?
@Dopeman ..bas? Pa hajde onda nacitanko, objasni zasto si na ovo stavio minus?
A uvjerili bi njega Bošnjaci da je on ipak Bošnjak hinduističke vjere a ne Indijac.
@ErikBernez Ne , ti?
ispade mahatma najveci gad od svih xD prvo studentice, pa i ovo
Čamuge su najveći rasisti. Da su kojim slučajem sami na planeti ni točak još nebi izmislili.
Svijet je licemjeran do pmaterine. Ovaj podrzava najrasistickiji sustav ikad igdaje u onoj smrdljivoj indiji (kaste), aparthejd po Afrikama, a cijeli svijet ga slavi. Zbog cega? Samo propagande.
Deep daun un gana Or in in gvajana Dej al hev pantagana
To je Ramiz Salkic
Neka si se ti jučer ponovo prijavio sa novim profilom , svahili čovječe koji si zaboravio i svoj jezik i svoje pismo. Sad skači do neba: Zvezda, Zvezda. Sloba- Sloba, Mladić je heroj, Vučić- Vučić, idi na kupanje na Adu, šetaj Košutnjakom , Kalemegdanom ili Terazijama.''Lastavico-gazibaro''.