Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se vole, i neka se respektuju, bolje to nego rat i mrznja. Ljudi Srbija je nas prvi susjed. NEKA NAPOKON SVIMA KRENE EKONOMIJA NABOLJE- NARAVNO BIH NA PRVOME MJESTU!!!!
Vučić s Erdoganom: Želimo još veći dolazak Turaka
Ja ću vjerovat ovom Vučiću tek kad počne demantovat i osuđivat izjave dodika, vulina, šešelja, tome nikolića...
Bugarska je najveća sila na Balkanu jer je prva na svijetu priznala Bosnu. To su naša Bogumilska braća
@InspektorKluzo Bugari su bogumili tačno onoliko koliko ti nisi poturčeni Srbin.
@elatifzenica - samo nastavi tako, pa kada ti Aca dođe, i tebe i ostale, Dodika recimo, kazni da klečite na kukuruzu!
Nije turska na balkanu 😂😂
Mislio je na ono malo što je na Balkanu, na ostalo nije smio ni pomisliti.
Da li je Vučić izjavio bilo šta slično za Nemačku prilikom nekog od bezbrojnih susreta sa Merkelovom? Nije. Zašto? Zato što se Nemci ne lože na izjave, a Turci i nepismena SDA talibanska sirotinja vrlo snažno.
Ukoliko će to da ubrza put do ekonomske razmene Turske i Srbije od 5 milijardi evra makar malo - ja bih izjavio da je Turska najveća sila u galaksiji, mada bi i druge galaksije trebalo da se uplaše...
@kule82 Ma ne, bolje je da se poturčim i onda život provedem u SDA mahali dokazujući svetu i sebi da nisam poturčeni Srbin. :-D
Ovaj bi i dupe dao za lovu. Koji licemjer😡😡
kaze tursko kopileee vucic merhaba asker, hahahahahahahahahah
@palamar1975 Otkad se to seksačina zove ratom.
@palamar1975 Kakvih divova hahahah pali za mjesec i pusili turske kite 500 godina kakvo ratovanje. hahahah . BOSNA JE BILA I PRIJE TURSKE I sRBIJE (SERVI= SLUGE) uvijek ste bili sluge kakvi divovi. Narod koji najvise sebe laze. hahahah
Hoće li reći Erdogan na skupu nešto o Bakirovim nekretninama po Bosforu da malo čujemo nešto o poštenom Baketu.
Vučko je Srbiju Turskoj ostavio u amanet ,čuće se jednog dana.
promašio si poluotok, samo mali djelić Turske je na Balkanu
Ja kazem da mu je Sultan najpreci! Samo ne znam jeli sa vazelinom, ili bez?
Ma zvao ga da mu objasni zašto predizborna kampanja u Sarajevu i kako bi bilo lijepo da to malo amortizuje u manjem BIH entitetu. Dobićemo brzu cestu za Beograd ali ništa nije džaba ni nama ni Srbiji.
Turska i Srbija jarani, Srbija i Rusija jarani, Turska i Rusija jarani. Ali ne yyebemo mi to, već se tradicionalno mrzimo.
Leksi(Ahmet) se vraca kuci,zadovoljan sto se konacno vratio svojim korjenima i svojoj vjeri😂