Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ne zna skupo bi je platio
Treba krenuti od uzroka i ko ih je pokrenuo. Pocevsi od Busa starijeg pa sve do Obame su od strane Amerike u kojoj vladaju globalisti iz sjene u saradnji sa jevrejskim lobijem i Izraelom, se napadaju i ruse zemlje i ubijaju predsjednici i pokrecu milioni izbjeglica prema Evropi i Americi. Prihvataju ih Merkel i drugi praveci nepodnosljivo stanje u svojim zemljama. Tramp nije imao udjela u tim relacijama.
Ajde znamo svi da je ovako bolje za djecu... sta sad lafo drama...
cuj bolje za djecu...
bez obzira kakvi su ameri nikad mi nece bit mrski kao ruska djubrad pa jos pomisao ko je bombardovao Beograd i netreba vise ;))
Zasto se niko nije bunio u vreme Obame? Isto se to sve desavalo svih 8 godina njegove vladavime, isto se sve desavalo na bliskom istoku, ali niko u Americi nije mi pisnuo protiv njega, zasto sada?
Svaka cast trumpu
Nameštaljka dobrih i poštenih demokrata!
Licemeri...
Prokletnici - i trump i njegova administracija! Ali koja ste vi gamad od komentatora, čitajući ovih nekoliko niz s vrha nadolje, pozavidio bi vam na bezdušnosti i zatucanosti i sam trump - baš takve - takav narod njemu treba!
Razdvajali su i u Bosni, Pa niko ni mukaet! Tako da... mrrrsh
e jesi pametna - svaka ti čast. primitivka. :((