Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kraja godine, Ukraina prelazi u kontraofanzivu i vraca otete teritorije
Putin ne moze nijednim argumentom da opravda okupaciju Hersonske oblasti i onda je ovo jedini nacin da kaze - evo vidite, oni su sami trazili
Manji entitet u Bosni i Hercegovini, takodje zeli da proglasi nezavisnost i da se pripoji Rusiji.U stvari,prvo Srbiji,pa onda zajedno da postanu Ruska gubernija.
Pa ovo nije ništa novo. Od početka se zna da Rusi hoće obalu Crnog mora i istok Ukrajine. Čak i ne kriju to. Sad je samo pitanje uz kolike žrtve(ljudske i ekonomske)i za koliko vremena.
Joj Klix, svi znamo da kopirate tudje objave, ali barem ih prebacite sa ekavice na ijekavicu, je*ao vam pas mater
Okupatore zovete sa "vlasti" ? 🤣🤣🤣 Ukrajinci su udaljeni 15-20 km od centra Hersona, jel to "drugu svjetsku silu" prpa hvata da ce zavrsiti kao oko Kijeva uskoro?
Nelegalne vlasti mislite? Gdje je sad legitimni