Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkrio da NSA prisluškuje i prikuplja metapodatke o SVIM građanima SAD kao što i neki portali rade potpuno nelegalno prikupljaju od ip adrese do geolokacije i sl.
Ma nisu špijunirali samo gradjane SAD. Spijunirali su cak i nas u Evropi. Cak je i Angela Markel govorila protiv ove agencije i SAD u ta doba.
Nije on odavao tajne, 😱Lik razotkrio najvecu mogucu korupciju na svijetu.🥶Sreca da ima slobodnih mislilaca, kao i oportunista zeljnih paznje...
Pa sta fali sto prisluskuju, prisluskuje svaka normalna drzava, kako bi padali kriminalci i teroristi da se ne prisluskuje… evo ja se nudim dobrovoljno da me bilo koja drzava prisluskuje, mislis da ih boli neka stvar za to s kim ko spava, sta ko jede za rucak i sl… protiv pridljskivanjamoze biti samo kriminogena ili osoba koja nexto muti i petlja. E sad bi se on trebao oduzit Putinu i dobrovoljno otici na ratiste u Ukrainu da sw jos tamo dokaze, izdajnik svije zemlje fuj
Snowden je bio u Rusiji prije invazije nema sanse da bi on od Putina trazio ista, otisao u Rusiju a vjerujem ni primio drzavljanstvo sad, od Putlera to nije nikakav privilegij ni cast koju bi trebao primit, isto kao kad bi to bilo od Hitlera svojevremeno. Nadam se da ce Snowden odbit drzavljanstvo jer ga Putler ocito pokusava koristiti sad kao sredstvo obracuna s Amerikancima.
Kada niko nije imao hrabrosti da mu da azil. Ili da ga dobije ali da ga neće prekršiti kao sa Asanžom. Rusija ga primila i zaštitila. Sada sa pasošem može barem negdje putovati, makar to bila i Kina.
Takva navala da se dobije rusko državljanstvo i baš on da dobije. Pa neće ga ni srbi pogotovo kad je putko pozvao dobrovoljce.
Sretno junak. Bas si se usrecio
Daće i Miletu vrlo brzo
Slijedi mu poziv za mobilizaciju!
Novinari i njihovs propaganda od heroja prave špijune,od zdravih bolesne od lopova poštenjačine..
Jest se usrećio u vakat.
Eki odao tajne. Čovjek objelodanio korupciju I laži vlasti u Americi.
špijuni ne žive dugo
To će BAŠ preokrenuti tok rata u Ukrajini!!!!!!!!! Wow
Super, blago njemu sad ce biti regrutovan 🤣
Hoćel biti mobilisan?
Nisu ovo bile obične operacije "nadzora" kao sto Klix nagovještava i pise. Ova američka agencija (NSA) , špijunirala je na ljude sirom svijeta, uključujući i Evropu. A špijunirali su cak i obične gradjane.
moju nenu spijunirali i otkrili dugo cuvanu tajnu (recept za kljusu)