Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas kad ovi susjedi kažu rusi jaki rusi stoje iza nas ne zna čovjek bil više plakao ili se smijao
Nisu samo susjedi ima tu i dosta Bošnjaka antivaksera što na naslovnoj slici fejzbuka drže zastavu Turske. Uglavnom ruska propaganda privlači glupe ljude ne bitno koje nacionalnosti.
Ma Rusi stoje samo iza sebe to je oduvijek bilo. Imaju partnerske zemlje s kojima sarađuju zbog istih suparnika (kao npr. s Kinom jer SAD tretira od prije par godina Kinu kao prijetnju). E sad da li je uništavanje jednog S-400 za godinu dana za naslovnice, a ljudi već prave S-500 serijski od 2021, to je već drugo pitanje. https://en.m.wikipedia.org/wiki/S-500_missile_system
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ostali samo dugmići...
Kakav crni udarac. Jebu ukrajince i cijeli svijet sa amaterskim jedinicama cime se rjesavaju manjinskih naroda. Pametno iscrpljuju zapad a onda ce da upotrebe najace vojne jedinice i moderno oruzje.....odlicna taktika. 2
sto je najgore i najtuznije, isto mislim. Ova Propaganda ih ubi na celu sa Twitter ratnikom zelenski.
Nakon 4 dana klix izvještava 😅
Zlatnile mu s eruke ko je god unistio zlo.
Uništen raketni sistem S-400, a slika samo jednog lansera u transportu koji je izgorio daleko od linije. Može biti i kvar, može i diverzija. Onda i uništen tenk je razbijena tenkovska brigada...
🇺🇦
Ajmo Pravoslavna braćo prvac Luhansk, Kahivka i Bahmut da se brani Srpsko-Ruski svet. Imate dobrih ratnika tipa ona tetovirana budala što se slikala kod mjesta zločina sa 3 prstića i nekim karikaurama na leđima. Povedite i SDOOO bratiju (komadant Zahiragich) kod brace Kadirova da se branimo od derpe-a na Dnjepru.
Realno govoreći mislim da je samo pitanje vremena kada će Rusima dopi...ti uplatanje Zapada i indirektni rat, te šteta i poraz koji zbog toga trpe. A onda ćemo, kao u uvijek, mi manji platiti cijenu.
jel znaju turci za ovo, komotno u staro zeljezo s400 moze!
Samo se rokajte
samo dugmići ostali...
Nasams skida zvijezde na nebesima a da ne skine ovu rusku votku.
S 400 u Ukrajini i to 60 km od prve linije??? Ali, hajde, klix napis'o, valja vjerovati.
Ovo se iz Amerike vidi da je ukrajinski, a ne ruski
Ukrajina nije nikad imala S400
Nije ovo vidilo S400
A Srbija?
''no zbog nedovoljno informacija smatralo se da je riječ o starijem sistemu S-300. Ipak nove fotografije koje su se pojavile prije nekoliko dana potvrđuju da se radi o daleko naprednijem S-400.'' a fotografije nekog gvozdja hahahahahhhahahaahhahahah. danas sve mozes fotosopirat. i sad vjerovat fotografijama nekog gvozdja:D jaaao samo retarrrdirane ovce mogu vjerovat u ovo.