Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dan zalosti u Beogradu ..
dodikova mater na aparatima....
Rusiju treba izbaciti iz UN-a.
To su Kinezi nesto zeznuli. Valjda im nije dobro prevedeno. Pa bubnuli za umjesto protiv.
Ceka se Gorica Dodikova da objavi kako to nije istina i ono "koliko ja znam Kineze, a znam ih bolje nego vi"oni to nisu i nece nikad uraditi".. Jos jedna neprospavana noc Dodiku, hem ga Djokovici hem Kinezi...sve uz prvomajsku limenu glazbu !
Nasi se moraju natezati na sastanku parlamenta hoce li prisustvovat ekonomskom sajmu u Mostaru. Jedni su za burek a drugi bi pitu s mesom i to treba usaglasiti.
Sta kazu komsije sizmativi i sektasi? Slavi se pogodak u zgradu i ubijanje civila a kada mu svako z..prdi i okrene leđa krene muk i opijanje brljom u obliznjoj krcmi.
Pazi ti dokle ide taj bezobrazluk, evo i Srbija je dala glas, ali mi nismo glasali, pretpostavljam radi nejedinstvenog stava u Predsjedništvu BiH.
Griješim, i Srbija se pravila blesava kao i mi.
Bio bi red da pocnemo pricati o povratku Madnzurije Kini. Ljudi su zasluzili da im se vrati teritorij koji su im ruski fašisti uzeli poslje 2 sv rata. Sta se imaju lozit oko tajvana kad madzurija ima 100x vise resursa + to im i pripada po zakonu.
Oppaaaaa
Multipolarni pakt Rusija, Bjelorusija, Sirija, Kongo, Nikaragva i S. Koreja zapadu se sigurno tresu gaće.
To kako smo mi glasali to ce donijeti prevagu hahaha
Sve je dogovor svakako, samo slijepci ne vide to
garant mu se omaknulo
Zna cijeli svijet da je ruska agresija,ne padaju s Marsa granate na Kijev
Kad su pitali kineskog predsjednika sa kim bi prvo zaratili sa Amerikom ili Rusijom. Kaze on prvo sa Rusijom .bitaju zasto kaze on prvo posao pa kasnije zadovoljstvo
BiH nije glasala. Fuuj.