Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas to objedine na 5 godina
Čovjek po faci kao da radi u mikrokreditnoj organizaciji, spreman da te oguli da ostanes bez gaca 🤣
Drotovima uvijek duple kazne. U službi ih pola ili glupo ili mentalno oboljelo
Koliko su dobili crnci sto su na sred ulice izboli i ubili bijelca samo par dana nakon sto se ovo dogodilo? Ali nikog nije bila briga za to
Sad se svi ko nesto brane i ovom liku dodaju kaznu a floyd bio kriminalac izestoki drogeras ali nista to
Bilo je mucno gledati kako davi covjeka satima, ne mogu zamisliti koliko se napatio. Zasluzena kazna
Kod nas ubice pustaju na slobodu, a kod njih kriminalca covjek radi svoj posao i zaradi toliko dugo zatvora...iz krajnosti u krajnost.
Floyd nije bio dobar, ljubazan, uzor u svemu kako ga predstavljaju. Lik, kako kod nas kazu, od ranije poznat policiji. Oruzana pljacka, uperivanje pistolja trudnici u stomak prilikom pljacke u njenoj kuci, problemi s drogom...Da, policajac ga nije trebao tako dugo drzati (iako se u zakljucku to ne navodi kao izravan uzrok smrti), ali s kriminalcima raditi nije ni jednostavno ni bezopasno. Radio je ono sto je mislio da treba i mora u datom trenutku, a osudjen je radi javnosti i protesta.
Ne slazem se s tobom, a kriminalaca mi nije zao. Da nije pravio probleme, ne bi ni imao susret s policijom.
On je tolko vec ishaban u zatvoru da nece ni 5 jos zivjeti.
Sta ga briga sad ce to...
Ovako trebaju odgovarati i ubice Adnana Hadžagića u Sarajevu
Za svaku godinu koju je dobio. ja bih mu sjedio na vrati po sat vremena, cisto da zna zasto ce do groba biti u zatvoru.
kako ce ga nigeri napuniti mesinom
orange floyd
J….. pleme
I Alija je bio u prdekani a onda predsjednik BIH i ovaj će dočekati da ga pomiluju. Generacije koje dolaze su opake prema kojima je ovaj radnik i kopirnici.
Sve vladajuće ideje jednog vremena ideje su vladajuće klase a ona tvdi da je Floyd bio nevinašce a na meni je da sumnjam. Ovog lika nije osudilo objektivno pravosuđe već twitter i pomahnitala gomila kojoj su učitane već pomenute ideje.
Floyd, po tebi, nije bio nevinasce, pa je ispravan postupak policajca bio da ga gusi dok ne umre?! Pa s toga policajac nije osudjen za ubistvo nenaoruzanog civila, nego zbog pritiska javnosti?