Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mane su vece budale oni koji se osvrcu i uopce reagiraju na komentare ovakvih jadnika i idiota, raspiruci mrznju i gluposti po netu. Siguran sam da ti silni cetnic, ustase i balisti kada hodaju ulicama bilo kojeg grada nemaju dostojanstva i opcenitosti pogledati nekome u oci i reci jednu pametnu rijec. Ohladite se ljudit i klonite se balavaca, seljacina i varvara koji imaju pristup internetu.
ZA AKADEMSKOG FUNDAMENTALISTU Pa brate otiđi pomozi Ingušima, opasaj se bombama i raznesi se. Bar će Bosna imati budalu manje, a ti češ uživati u dženetu. Koji si ti idiot, to je nevjerovatno!
Koja si ti budala
SVAKA ČAST INGUŠETIJCIMA!!! PRAVI I VRHUNSKI BORCI KOJI SE BORE ZA SLOBODU SA NEUPOREDIVO JAČIM PROTIVNIKOM I SVJETSKOM VELESILOM!!! ALI HRABRI SU I SPOSOBNI INGUŠETIJC, A RUSI VIČU \"2 VOJNIKA\"???? NEEEE!!! 2,5 VOJNIKA!!! ;-) AAAAAAA HA HA HA HA HA!!!