Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamofobija u svijetu će narednih godina doživjeti kulminaciju. U BiH su najveći islamofobi radikalni ateisti iz svih naroda, a posebno iz bošnjačkog.
Pa na tom njegovom ChatGPTu kada pitaš zaslužuju li Izraelci mir i slobodu kaže Naravno, svi narodi zaslužuju mir i slobodu. A kad pitaš za Palestince kaže : To je veoma komplikovano pitanje.. i počne filozofirati o konfliktu. To je ta "umjetna" inteligencija.
Po cemu si zakljucio da su bosnjacki ateisti najradikalni? sta je to radikalno sto radimo? Ako se ubije Jevrej ili Rus od vas cujem Masala i radovanje, to je meni radikano, i radi takvi izgovora i jednostranackog razmisljanje ljudi sve manje misle dobro o Muslimanima.
Svaka mu cast
Zašto su muslimani tako zaostali?
...samo u bosni!
Namazan je
Opet jevrej 🤔
I tebe ćemo da hapsimo. Yehbo li ti ChatGPT majku.
Klix prodane duse brisete mi komentare a pustate uzp-ovce i karpatovce da pljuju kako stignu
Ovi pametni svi jevreji
Jevreji su ti prvi u svijet priznali Genocid u Srebrenici i finansirali izgradnju memorijalnog centra. Zasto se gura Izrael kao najislamofobnija drzava na svijetu, jer su tako htjeli neokonzervativci iz SAD-a (zbog toga sto Zidovi nisi im nisu skloni radu i dijeljenju imovine) i Rusije (ciji su Zidovi koji su mahom svi Oligarsi zvali Hitlera da ih spasi od Komunizma ne kontajuci da je nacizam 1000000000x gori od Komunizma)
Arapi, slavenski narodi i indijci naravno i nasi sa karpata doseljenici su najgori narod na planeti.
Ovo već izgleda kao pozivanje na empatiju prema nekoj životinjskoj vrsti koja je ugrožena od ljudi. Nečuveno.
Obratite paznju na simbol appa , posjeca na Davidovu zvijezdu.
Proguglaj ovo "Armenian symbol of infinity" i ne pricaj gluposti.
pa google znak su ti 3 sestice koje oznacavaju đavola
Sve važnije firme koje se profesionalno bave manipulisanjem javnog mijenja, dolaze iz Izraela. Desetine hiljada muslimana je stradala a istovremeno raste i mržnja prema njima. Rat se ne vodi samo oružjem.