Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce dobri bosnjanin rec da je sve u redu i da nema klimatskih promjena
evo ja sam dobri bošnjanin i tvrdim da su klimatske promjene sasvim prirodne i normalne. nekada su i pustinje bile zelene. ... nit mozeš promijeniti nit zaustaviti. jednostavno akceptirati! ...cemu panika?
Dobri Bošnjanin će biti top komentar ove objave sa 34 plusa i 17 minusa i opet biti uokviren zelenom bojom dok kad neko nešto napiše a istina je, dobije 140 pluseva i 30-40 minusa a bude umjesto zelenom, uokviren crvenom bojom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zatvori a naloži
Tek u 21h bude malo lakše, a naš grad nidi zabavu do 12 , ako i do tada neki kafići. To treba mijenjati.
65% svjetskih rezervi nafte komtroliše Rusija, Arapi, Iran, Venecuela! Tu zapad gubi dominaciju te su osmislili zelenu agendu, karbonski otisak, tkzv zelenu energiju koja nije nimalo zelena! https://t.me/arnakanal/4879
Vizavi ovakvih naslova: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=548764237333113&id=100044002685861&mibextid=KZAQMH
Karbonski otisak je jedna od vecih prevara u istoriji čovječanstva a ovo potenciranje toplotnih talasa ide baš ka tome! https://t.me/arnakanal/4838
Bombardovanje corona virusom koji nikad nije izolovan i plandemijom zamijenili su tkzv klimatskim promjenama, pelcovane ovcice opet naliježu na rudu elitne oligarhije!
Izgleda da nisam uzeo dovoljno kWh Auto na BETERNIJE, ovo i dalje ZAGRIJAVA. Sta nam je dalje CINITI, 'IZGORESMO ZIVI'! Gdje je ona Greta PANJ kad je NAJTEZE!
Da nije bilo klimatskih promjena u prošlosti, onda ne bi ni bilo ledenog doba. Ali opet se ova tema ovoliko aktuelizira u medijima
U Bergamu vojni kamioni prevoze mrtve🙄
Ma samo nek ne puca😁
Ma ' tace Italija eo sad u Mostaru 41,2 ko da je to nesto ihhh
Uvijek je bila vrucina i bit ce, i visih temperatura,ali jok satro klimatske promjene
sad ce vakcine za to
znam da ti je tesko jer si se pelcovao i ispao glup
naravno da nema!Prije mediji nisu bili placeni da sire propagandu,a temperature koje su pogodile dio ITA su normalne za ovo doba godine.