Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mi svaka desnica sisa lijevi testis.
Od 91-e su te veze
Izbacite ove iz EU i riješen problem. Neka crkavaju is gladi
Covic i Natanjahu
Eto objašnjenja zašto Izrael ne šalje vojnu pomoć Ukrajini, zašto podržavaju Čovića i Dodika i sl. Desničari i fašisti u Izraelu već decenijama imaju totalnu dominaciju i nimalo ne čudi njihovo svrstavanje uz konzervativno-proruski blok. Nadam se samo da će ih liberalni Jevreji iz SAD pustiti niz vodu.
Kako mađarizacija u Izraelu. To što je kralj tvrtko bio Mađar ne mora sad biti izraelski političar. Mađarizacija je stvarno lokalni izraz. Bilo je i pokušaja Srbizacije pa je isto ostalo lokalno.