Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh radi ovog volim Ameriku!!! ;) Dzaba vam Evropa kad nemozete pisnuti! Pricajte sta god hocete, Amerike je Amerika!! Ko zna i umije, ovdje moze sve!
Voli ova tuki, vidi joj se na obrvi
Ja bi svim religijašima zabranio svaki dodir sa tehnologijom , znači u svaki avion treba staviti "religion detector" da zapišti čim detektuje religijaše koji su inače psihički obolele i ograničene osobe , a samim time jako opasni za okolinu čim su u dodiru sa tehnologijom a javi im se bog u nekom trenutku. Imaju lepo konje i kamile pa nek se voze , ako hoće slati pisma i poruke imaju golubove psimonoše,.... po uzoru na ljubljene im proroke i svece. Ja lokalnom mesaru ne bi dao da operiše nekome srčanu predkomoru niti detetu od 5 godina da vozi kamion , e tako bi zabranio dodirivanje religijašima svega što je tehnologija napravila jer su OPASNI i po sebe i po druge čim se dohvate onoga što ne pripada vremenu kako oni zamišljaju svet u skladu sa svojom verom , a to je pustinja od pre par hiljada godina.
Pogrešan-jednostran komentar Pod svim "religijašima" napadaš i vrijeđaš samo jednu religiju i samo nju spominješ..A druge religije?
studentski.servisdoo@ Mislim na braću po Abrahamu , a to su hrišćani,muslimani i judaisti , tj.na ljude koji podržavaju te zle ideologije koje su odgovorne za more kvi,ropstvo,tiranije,.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ovo u nje pirsing u baburi a zamotana ?
Nije "zamotana" nego pokrivena! I da si inteligentan i da imas dvije bistre, kao sto sam vidjela vec da nisi po tvom izrazu.... znao bi da je U ISLAMU dozvoljen nose pirsing!!! haj sad razguli idi nauci nesto!
Hajd ne prdi, de mi posalji gdje da procitam da je u islamu dozvoljen pirsing, ili bar da se spominje PIRSING,eto Isa i Muhamed a.s. su znali za pirsing pa ga dozvolili u kuranu jel?? Nego ti si očigledno neka Bullas pa si se nasla uvrijedjena prduljice mala.
Politička korektnost je dovedena do ludila , da se svakom religijašu moraju titrati jajnici jer se našao uvređen. Da je stujardesa uradila nešto protiv zakona i protiv propisa sigurno bi dobila otkaz , ali nije , jer bi bila toliko glupa da nekog očito diskriminiše i dobije zbog toga otkaz davajući nekom čoveku pored neotovorenu limenku piva.. Međutim pritisak javnosti i političke korektnosti je takav da su je nekako morali kazniti . Ja bi ove zamotane izbacio iz svake javne ustanove jer vređaju svojom pojavom sve muškarce nemuslimane aludirajući svojim verskim propisom zamotavanja da su svi muškarci potencionalni silovatelji koji čim vide gol vrat od žene polude od hormona i idu ih silovati u ubijati. Ako su takvi muslimani onda je razumljiv taj propis u islamskim zemljama,ali u Evropi i civilizovanim zemljama je to uvreda za muškarce da ih neko smatra siledžijskim zverima. To je isto kao kad bi neko navukao rukavice kad serukuje sa tobom jer neće da se zarazi , pa mršno bi ga odmah
...ne ova ce sad napredovati...ko hljeb gledam dobila posao u centrali i vise i ne leti...haha
Stjuardesa nike odbila da je posluzi nego je odbila da joj da neotvorenu kolu. To je velika razlika. Stjuardesa se ponasala po propisu aviokompanije. Jedan od putnika je ovu djevojku napao tako da ne znam sto bi ona imala sada razloga da bilo koga tuzi
Kako propis važi za ovu ženu a ne važi za drugog putnika kome je malo kasnije donijela neotvorenu limenku piva ?
Propis vazi za sve! Ali jednostavno nije istina da je nije htjela usluziti
nije ona kriva što je tuka
....hahahaaaa.....STJUARDESA, nije htjela poslužiti DIREKTORICU...... 😉 ....to je to.......