glušac
Spol
Ženski
Boja avatara
f6a030
Banovan
Da
Registrovan
31.05.2015.
Komentari
136
Komentari korisnika
Hvala ti Kinski što hoćeš videti istinu. Hamas i sve druge organizacije koriste decu u prvim redovima već decenijama , ali ne samo to nego od njih prave bombaše i ispiraju im mozak od kolekve uz blagoslov majki koje posle plaču što im deca ginu. To je bolesno 100 gradi , jer je islam popio i to malo ljudskosti.
Samo Arapi i muslimani mogu svoju malu decu u prve redove gurati zarad političkih ciljeva. Šta god hoće Arapin postići svoje malo dete trpa napred da ga žrtvuje za viši cilj , a kad ono malo stvorenje posluša zle roditelje i neštop mu se desi nsiu krivi ludi roditelji nego oni koji se brane od takvog ludila.
Ali kraj teksta je najbolji , kaže: "Uz degustaciju tradicionalnih bosanskih specijaliteta"??!! Naravno da tu svinjetine nije bilo , ali i nedavno je akademska zajednica Bošnjaka dokazala da Tvrtko nije jeo svinjetinu iz duhovnih razloga , tako da učesnici ovog festivala samo prate ono što je Tvrtko radio i jedu samo biljke i pomalo jagnjetine i govedine..
http://politikin-zabavnik.rs/pz/sites/default/files/3178/Ishrana-PreTuraka.jpg
Kad se već pravi festival srednjovekovlja onda je red da bude jedan veliki kraljevski ručak i da učesnici festivala probaju jela koja su jeli bosanski plemići. Dakle , pečeni vaper i praseće pečenje je osnovno jelo svih evrospkih plemića. Prijatno i dobar tek.
Hrišćanofobija opet radi svoje jer su se muslimani usudili dirati hrišćanske spomenike i svojim neverničkim prstima ih oskrnavljivati , i još time hoće strpati u isti koš sa lažnom verom islam i lažnim prorokom Muhamedom. Kao što Srbima i Hrvatima ne pada napamet da diraju turbeta i da islamske artefakte prisvajaju za sebe i svojim neverničkim rukama ih ne dodiruju , tako je red da islamski nevernici prekinu oskrnavljavati spomenike hrišćana.
Jbt koji lažnjak , ali to i ne čudi kad oni koji nikad nisu baštinili ništa osim Muhameda i sultana hoće da baštine ono čega su njihovi preci odrekli i stali na stranu okupatora koji su i uništili ono što oni hoće danasda obeležavaju. Inače Goražde i cele Hercegovina je bila duže u sastavu srpske srednjovekvne države nego bosanske , to je bar lako proveriti.
Kako nisu srpski?? Jel sva imena pokojnika sa stećaka imaju Srbi i danas?? , imaju!! Jel su pokojnici sa stećaka koristili ćirilicu kao i Srbi?? , jesu!! Jel Bošnjaci imaju ijedno ime sa stećaka danas?? , nemaju!! Jel pišu ćirilicom?? , ne pišu!! I za kraj jesu li Bošnjaci hrišćani kao i oni što leže ispod stećaka ?? , nisu!! Ali svejedno svaki hrišćanski grob i spomenik ne sme da pipa nevernik i izdajica hrišćanske vere , i zadatak svakog hrišćanina bio on katolik ili pravoslavac je da ne dozvoli da nevernici opoganjuju hrišćanske spomenike. Imašsvoje turbeta pa njih pipaj do mile volje , a ako neko od hrišćana pipe turbeta ti mu ruku odseci i ubij ga zbopg skrnavljenja.
Ovo su hrišćanski spomenici , i mislim da muslimani svojim neverničkim prstima ne bi smeli dirati i tako oskrnavljati nadgorbne spomenike hrišćana , jer i sami muslimani ne voleli da im iko dira turbeta i muslimanske spomenike , a naročito ne kjafiri tj.hrišćani.