Ja bi svim religijašima zabranio svaki dodir sa tehnologijom , znači u svaki avion treba staviti "religion detector" da zapišti čim detektuje religijaše koji su inače psihički obolele i ograničene osobe , a samim time jako opasni za okolinu čim su u dodiru sa tehnologijom a javi im se bog u nekom trenutku. Imaju lepo konje i kamile pa nek se voze , ako hoće slati pisma i poruke imaju golubove psimonoše,.... po uzoru na ljubljene im proroke i svece. Ja lokalnom mesaru ne bi dao da operiše nekome srčanu predkomoru niti detetu od 5 godina da vozi kamion , e tako bi zabranio dodirivanje religijašima svega što je tehnologija napravila jer su OPASNI i po sebe i po druge čim se dohvate onoga što ne pripada vremenu kako oni zamišljaju svet u skladu sa svojom verom , a to je pustinja od pre par hiljada godina.
Pogrešan-jednostran komentar Pod svim "religijašima" napadaš i vrijeđaš samo jednu religiju i samo nju spominješ..A druge religije?
studentski.servisdoo@ Mislim na braću po Abrahamu , a to su hrišćani,muslimani i judaisti , tj.na ljude koji podržavaju te zle ideologije koje su odgovorne za more kvi,ropstvo,tiranije,.....
Prikaži sve komentare (87)