Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su ogromno zlo ćaća mu rušio Jugoslaviju iz kojeg je nastalo ogromno zlo a sad on forsira Otvoreni Balkan samo iz jednog razloga - jer ne voli ni jedan narod koji bi ušao u taj Zatvoreni Balkan pa bi se onda naslađivao pokojem jer i želi da nestanu narodi bivše Jugoslavije. Nikome ovaj nije prijatelj od naroda Jugoslavije osim sotoni
Ideja je ista samo se mijenjaju figure sa koljena na koljeno
Ljudi koliko ovaj voli bosnjake da nas jedino vucicu moze povjeriti da nas cuva i kontrolira...hvala gospon soros...samo nek ne idemo sa zapadom...ove hrvate ne mogu smislit...sve im od ruke ide.
Eto odakle puše vjetar o velikoj Srbiji.
Reinkarnacija ZLA ….
Soroš and comp. prvo razvale Balkan, pa ga onda ekonomski osiromaše pa eksploatišu, a onda ponovo ujedinjuju. Ali samo kako njima odgovara.
Je li bio konkurs za ovo radno mjesto Open society!!! Kakav otac takav sin, ko će kome nego svoj svome, a vamo bacaju šuplju!!!
Hebo ti otvoreni Balkan pleme satanisticko ma more mars.
Samo dalje od zapada...
A. Soroš: "Sa mojim bratom Edijem Ramom" - naravno, brat ti je najveći narko boss na Balkanu - tek toliko da znamo skim imamo posla. Što dalje od Bosne pašče jedno!
A ja se nadao da Sotona nema nasljednika ...
Soroš je ljudina i hvala mu na svemu.Allah im dao svako dobro.Amin
Tamam smo mislili da smo se riješili velikog zla a ono došlo još veče!!!!
Znači, i Soroš za srpsko-albanski svet.
Pa i bolje da u takom prostoru zive samo dva naroda albanci srbi...bosnjaci i ono malo hrvata i crnogoraca ce se asimilirati vremenom...sve su to bili srbi...
A. Soroš: "Sa mojim bratom Edijem Ramom" - naravno, brat ti je najveći narko boss na Balkanu - tek toliko da znamo skim imamo posla. Što dalje od Bosne pašče jedno!
Soros, skraceno od Sotona.
Kratak opis agendi koje guraju Soroševi sotonisti uz trpanje migrantskih kriminalaca iz azije i afrike u Evropu! https://www.logicno.com/politika/irska-ce-pobiti-200-tisuca-krava-kanada-uvodi-klimatsku-policiju-njemacka-ogranicava-unos-mesa.html