Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je stvarno absurdno! Hahahaha! Eto bas jesam jutros usla u autobus i pokusala ga voziti. Boze dragi, kakve gluposti. Vi pametni ste trebali doci ovdje i eto vi zakljuciti kakva je situacija, jer, ne dao Bog, vjerovati nekome drugome ili nekim ekspertima koji su eto nakon mnogo proucavanja, zakljucili da je mnogo sigurnije za narod da ne voze autobusi ili sta vec. Trebali su svi vas dvojicu, trojicu, pametnih, cekati da vi ustanovite sta je to opasno a sta nije, jer ste, elem, tako pamentni i hrabri. Bla bla. Ajmo, sikter.
Pipo, ti si jedna bolesna i maloumna osoba koja je zrela za mentalne ustanove.
Opet ti blebeces neupuceno. Sta ti znas o mojem korijenju? Mani se toga. I mani se napada. Uzasno si dosadan i neobrazovan.
Pa zato i kazem da je razmazena nacija... Pravnice, i ti dolazis iz te \"zemljice\" sa 4 miliona stanovnika, zato ne rise previse, majke ti. Najlakse je zaboraviti svoje korijene.
Upravo sam uspjela doci na posao. Da, u Londonu nista ne radi. I cini mi se da je bilo vise od 10 cm snijega. No nije problem snijeg, no je problem sto oni uopste nisu pripremljeni - niko nista ne cisti, niko ne zna ni kako da cisti, tako da sav taj snijeg lezi. A jeste opasno voziti dvokatne autobuse po ovom vremenu. Takodjer je snijeg na sinama opasan. Tako, molim vas, ako niste upuceni u situaciju, manite se traca. Bosna je navikla na konstantni snijeg. Ovo se u Engleskoj desi jako rijetko. I drugo je razgrnuti snijeg u zemljici sa nekih 4 miliona ljudi, a drugo je urediti pretrpan grad od 10 miliona ljudi...
Auuu, kod njih 10 cm snijega padne, i odmah vanredno stanje... kod nas metar kad zapada, niko nista. Eupm, jesu razmazena naka nacija.
Sto se nece zaledit ta genocidna nacija za sva vremena! koliko su zla donijeli ovom dunjaluku! BOSNA4EVER!