Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
free palestine...
... kakve su ovo kuće ?!?
kvalitetnije lego kockice od ovih njihovih kuca.
Vraca vam se za zla koja radite. Sta vas tek ceka..
Čudi me da ovi naši političari nisu počeli skupljat pare za povrijeđene u Americi 🤣🤣🤣
Kuce im ko štale i necudi me.
Nad dva miliona Palestinaca mjesecima se vrši genocid za koji je Amerika odgovorna.. Bez struje biti nije ništa kad porediš šta se u Palestini dešava. Free Palestine...
edison, tako je i Slobodan Milosevic vrsio genocid nad Bosnjacima pa ga Palestinci pozvase 1999. godine na ploslavu Bozica u Jerusalem!
Šega kuće, leti kuća letim ja....
Zasto se u Americi kuce prave od kartona ?
Jbt ..Kuće kao od kartona. napravljenee Boze sacuvaj..
Joj oni i njihove kucice
80 km/h ? Smijesno ! Moj prdez bi ove kartonske kuce odnio
Ovu oluju bi bolje izdržale nekadašnje barake na Gorici i Crnom vrhu. I to je Amerika. Mi možda jesmo siromašni ali su nam kuće od čvrstog materijala.
Bolja gradnja u Gazi i opet ode 350.000 stambenih jedinica za dva mjeseca i koga briga. I preko 2 miliona nema struje i koga opet briga. Još se šalje oružje za još ubijanja i rušenja.
Pobogu kuća. Ma kakve crne kuće ovo su kartonske kutije.