Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi demokrati, sve bi na silu, ne moze, sad ce vas Trump lagano sahranjivat, a sta vas tek ceka nakon sljedecih izbora, gotovi ste totalno.
moras birat izmedju zla i teskih imbecila. ne bih bio Amerikanac
ISIL i Hillary na aparatima
ovo je bilo za ocekivati,poslije odluke da se nesaslusavaju svjedoci.. Nemoze biti on dobar a da nevaljaju ili podnose ostavke,ministri odbrane,ministri za nacionalnu sigurnost,a bilo ih je 4-5 u njegovom mandatu..tesko da ce proci na izborima,mada sad moze lajati kao i do sada jos vise
Sjaj i bijeda HOLLYWOOD_a.
Samo jos jedan dokaz da je politika svugdje ista tj samo daj vlast kako god se doalo do nje. I u nasoj vukoj.... i u velikoj Americkoj demokratiji, nije bitno koliko si zakona prekrsio, bitno je ostati na vlasti. Hvala vam republikanci sto ste svijetu pokazali da je k..r.va svugdje ista, licemjerna, korumpirana i pohlepna.
Mozda je i kriv donekle, ali mu je ipak sve oprosteno jer svojski gradi Ameriku kao ni jedan predsjednik do sada.
@Spectatorr Slabo pratim politiku u Americi, ali kad slusas jednu pa drugu stranu imas dojam da se razmimoilaze 100%
pa to se znalo unaprijed
Ni bivša a niti ijedna administracija neda ni metra Kosova ni Bosne Srbiji
Prva izjava Trumpa za Nancy Pelosi... https://youtu.be/kNvIhQ38Znw
allah nagradio bosnjackog predstavnika i prvog međ muslimanima u ameriki
Ove nove generacije liberala su totalno infantilni. Polariziju naciju. Silovanjem argumenata su diskreditovali instituciju opoziva. Ispade to jedna djetinjasta predizborna kampanja.
47-glasalo kriv - .za mene je kriv
a sta da citam????u odnosu na tebe ja radim neke zanimljive stvari djete moje..ne namecem se nikakvoj temi vec mi zalosno cime se bavite dok vam dede imaju 170km pemzijuuuu,drugovi ti odose vani da guzice peru,roditelji ti rade kao crnci da bi ti internet platili......nadam se da ces biti sretan jer je meni drago sto volis Ameriku a ne Rusiju..
Mekušci demokrati mogu Trumpa samo povući za. Ustvari, ne mogu ni to više dohvatiti.
jebeee se ba trampu i za srbocetnike,balije i kamenoustase....jeste glupi majke mi koje...mi cemo svi da budemo donji dok covjek hebe tsmo neke misice a vi drkice bacate na koje kakvim portalima...amaannn
oj debila i komentara,cisto zamisljam vase zivote drinski i ovi ostali serboamateri,sta je ba vama ljudi vise...pa mislite li vi nekad zbariti neku cutrku, formirati porodicu,otici na neeko putovanjeee,sta je bre s vama ovolike GODINEEEEE