Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce da bude lider Amerike, a ne moze biti lider sam sebi. Razumijem da su u pitanju godine, vjerovatno i bolest, ali druze uzmi stap za pecanje i idi uzivaj.
Lideri su vec neko vrijeme samo pijuni pravih vladara. Marionete. Nije pitanje hoce li on da bude lider, vec ko to hoce da on ili bilo koji drugi bude lider i postavlja ga. Ocigledno je sa starim i bolesnim lakse manipulisati a i nemaju sta da izgube vise.
Sabura
Negdje gubi kontakt, hladni lem ili nešto.
Gdje su sad oni muskovi i trumpovi dupelisci i teoreticari zavjera. Nesto im ovi nisu cipovani.
Bolji od bidena
mora da je dobro imati fotelju u Americi cim im je senat i kongres pun metuzalema koji su tamo vec desetljecima, ne pustaju fotelje ni ako se smrtno razbole
Da, i? Predsjednik Sleepy Joe se konstantno pred kamerama ledi kao da je nastupilo ledeno doba i nitko od medija niti ne spominje
Bar ne prica gluposti k'o onaj sto se kotrlja niz stepenice.
Ni ja ne prices kad pokusavam srat
To se dešava i najboljim mobitelima
Prvo razmislite, pa napišite komentar. Većina Vas koji komentarišete i sami ćete reći da je najbolji život bio za vrijeme Tita. A njega su zvali DRUG STARI. Imao je dijabetes, hipertenziju, srčanu slabost, insuficijenciju bubrega , išijas, slabovidnost, ali do zadnjeg daha je imao snage da vlada i drži svu ovu balkansku bagru na uzdi. Din mu i halal.
Znas kako kazu...izuzeci potvrdjuju pravilo
zdrmaj jednu sljivu i odledices se
50 godina bi trebao biti neki limit za bilo kakvu funkciju!
Ne znam zašto se ne uvede gornja granica starosti za izabrane zvaničnike...gdje se frajer neće zaledit ima 81 godinu...
Potreslo ga pitanje o kandidaturi 2026 godine, pa ovaj grobaru na lopati sjedi tokom cijele 2023 godine
Ja sam gledao energičnu pomoćnicu, zasjenila dementnog starohana.
po iskustvu ovo ima slike nema tona je kraj mozga. moždani slijedi.tako je to.starost.
Naši puuuuno mladji svežu, ne znaju progovoriti ili ako progovore lupetaju i samo zlo kazu!