Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi, po obicaju, samo lazu
Dobro je da nisu rekli da je dron iznenada sam od sebe pao, onako kao sto su rekli da je onaj njihov direktor naftne industrije sam pao kroz prozor.
Ne volim ni Amere ni Ruse, ali treba reći realno, daleko su veća ljudska prava i sloboda govora i mišljenja u SAD-u nego u Rusiji. U Rusa mentalitet kao u nas dostojanstvo čovjeka nebitno...
imas dva govneta jedno smrdi vako jedno nako i ti kazes ono malo miriseeeeee hahahaha
Za razumijevanje ovoga dovoljno je pogledati koliko je incident blizu granice Rusije a koliko blizu Amerike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvi odgovor ruZije AMERIČKI DRON SE SAM SRUŠIO ZBOG GRUBOG MANEVRA 🤣 NEMAMO VEZE SA TIM🤣 Dva dana kasnije ODLIKOVANI PILOTI KOJI SU SRUŠILI DRON 🤣🤣🤣🤡🤡🤡 ONLY IN RUZZIA
Ovde sve sami vojni i graficki analiticari, al nista cudno. Klix komentari su u svijetu poznati kao rasadnik za skrivene talente. Medjunarodni zracni prostor - tacka. Sto Rusi ne objave svoj snimak?
Mislio sam da ce SAD nesto poduzeti, a ovo se svelo samo na plakanje preko interneta
VelikiVodja, a sta trebaju poduzeti, da raketiraju Moskvu? Oni su kulturno objavili snimku i pokazali da su Rusi lazovi kao sto su uvijek bili.
Neće im Amerikanci ostati dužni zbog ovoga. Vratit će im istom mjerom. Rusima treba konačno očitati lekciju, jer su počeli stvarno vjerovati da su nebeski narod. Treba im realnosti. U stvari žive od nafte ko najveći paraziti, isto ko i oni nesretni arapi.
Rusi nisu nista naucili iz Kubanske krize isto lagali u UNu dok amerikanci nisu pokazali slike snimljene U2 avionom, Amer ih navuce da lazu pa ih zakuca xD
Treba da kažu da su ga srušili i da će srušiti sve ostale koji lete na tom području. Šta ima američki drom da radi tu, isto kao što su oni rušili kineske balone tako treba i ove američke koji nisu na području Amerike. Jedina greška je što im ne kažu da su srušili i da će ih rušiti.
Ko god izjednacava Amere i ruske teroriste je za medicinsko posmatranje, ima ozbiljan problem s glavom. Najviše me čude rusofili iz Federacije, 'anam oni' iz Šumske me ne čude, oni imaju isti mentalni sklop kao i ruski teroristi, ubijanje, razaranje, klanje, genocid.
Šta je radio američki dron uz granicu Rusije?! Neka su ga...
kad jedan zec drugog ismijava, kolike uši ima :)
hahahahaha, pa svako ko gubi-ljuti se....al ga popiša stvarno, mislio sam da raja pretjeruje.....
Štićena zona države je do 22 kilometra od zadnje kopnene tačke, što jasno govori da se dron nalazio duplo dalje na otvorenom moru nego što je zakonom propisano. Dron je letio u međunarodnom zračnom prostoru i imao je puno međunarodno pravo biti u njemu.Rusija je uništila imovinu u vlasništvu SAD vrijednu 60 milijona dolara i sigurno će ju nadoknaditi, na ovaj ili onaj način, bez brige.
Sukob dvije najvece nuklearne sile. Ameri traže što više saveznika a ovim ko bajagi dokazom bit ce ih više. Sljedi uvod Rusije u demokratski svijet
naravno, isto kao i miniranje sjevernog toka i ''uvjerljiva'' zapadna priča. Aj zdrao
Leti tako americki dron (daleko okeanima i kontinentima od Amerike)...snima on odozgo sta ga volja...kada...pade...(isto kao sto su SAD oborile bijele balone kod sebe). I sada su kao iznenadjeni sto je oboren? Pa sta ste ocekivali...
Leti u MEDJUNARODNIM VODAMA. Nauci sta to znaci, svaka drzava moze tu letjeti, ne moza iznad teritorije druge zemlje bez dozvole te zemlje.
Propast ekonomije se resetuje samo ratovima! Pa vi birajte strane u kojima NIKO od vas nema nikakvu korist!