Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapad šuti, zamislite sutra priznanje Srbije i Rusije RS-A po istom prijetnjom silom. zato bosnjo uzdaj se u se i mani se licemjernog zapada
Mora vise od Pola nacija u UNu priznat neku drzavu da bi ona bila nezavisna.
a zamisli prekosutra Osmansko Carstvo se proglasi ... neg nebrini jaro,90ih su oni imali priliku i nikad više,sad valja živjeti u državi Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve rade samo kako bi navukli Ukrajinu da prva zapuca..
Ti debili sa klixa su ti špijuni I ljudi sa zadatkom koji sire propagandu
Nema druge već udariti granice zapadnog i istočnog rimskog carstva, jer što vrijeme više prolazi, budalastiji i neposobniji pokušavaju svoje nametnuti!
Kosovo je bilo presedan za ovo. Rusija ovo nije započela, samo je adaptirala zapadnu taktiku.
Rekao bih srbima samo jednu stvar, pamet u glavu jer ako krenete ovim putem, ima da treci svjetski rat pocne na tlu BiH, nesto slicno prvom :)
Dodik se proteže kao mačak 😂. Ali ostaje u Bosni kao mile Bosanac..
Koliko se razlikuje priznanje bivših jugoslavenskih republika od strane zapadnih zemalja od priznanja ukrajinskih republika od strane Rusije, Siriji, vjerojatno Kine i dr. ?!
To je to. Kriza je završena.
Ja I’m srece sto ih je prizno najomrazeniji lik na planeti :))
I šta sada? Rusija priznala ukrajinske regije, vjerojatno će im se pridružiti Bjelorusija i Srbija, možda i Kina i tu je kraj, The End. Te regije će ostati izolirane od ostatka svijeta, bez budućnosti.
Okupator priznao okupirana područja!!!
Ode Hrvatsko-Srpski savez u tri ..... materine. Obnavlja se Hr.-Bošnjački. Dogovor o izbornom do kraja tjedna. Zaplet ukrajinske krize ubrzava stvari i određuje smjer kretanja.
zna Zoran Milanović šta se sprema pa kvisling poletio da se ulizuje Srbima, k'o veli imam podobno ime i prezime, još samo da im počnem podilaziti i možda me zaobiđe ruska kazna, ali ste se malo preračunali. NATO je na granicama Rusije, a nije Rusija granicama USA, Britanije ili Francuske
Živela bratska Rusija!
budu li Rusi ovdje oslobađali kao 45. najveći teret bi mogle ponijeti Srpkinje kao onomad. Na našu žalbu Rusi su odgovorili: "To su mladi momci. Neka se zabave, zaslužili su"
sad ukrajina treba obraniti svoj suverenitet pa ce Rusija intevenisat da zastitu " svoj" narod,kako prividno ,kao da je vec vidjeno
SAO Lugansk i Donjeck Ruska Krajina Sad čekamo propagandu kako su Ukrajinci sami granatirali neku svoju pijacu i tako redom. Priča se ponavlja. :(
Ocekivano da zapad zavrsi po blakanu svoj dio posla. Interesne granice se moraju iscrtati. Sad ide na kaznjavanje rusofila.