Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo pomalo,ipak ce oni slomiti Ukrajinu.
istutrili Zelnskg ...ali su isturili Ukarainaski narod....dokoni dekarativno pomazu narod gine drzava se rusi...Zapad tjera samo svoj intresa koji je ocito veci od prolivene krvi nevinog Ukrainaskog naroda vec vidjeno na Bliskom Istoku Balkanu.itd.
Das ovaku izjavu i onda istu noc po prvi put Ukrajinci upotrebe HIMARS i uniste komandno mjesto. Ma haos im napravili.
Pa Rusi objavljuju na dnevnoj bazi dogadjaje sa ratista, nisu oni skup extremista da odsjecaju jaja momcima i to snimaju, oni su ozbiljna vojska i nema prostora za suplju! Ko misli da je suplja neka pogleda sta su Ukrajinci objavili, a objavili su da su izgubuili 80% ljudstva od pocetka invazije i da je pitanje dana kad ce morati potpisati kapitulaciju!
Ja prcao danas 2 puta...
I lijevom i desnom? Halal ti bog!
Meni da Rus kaze nebo je plavo, ja mu nebih vjerovao. Oni bukvalno imaju par rijeci za istinu u svom jeziku. I istina neznaci istina.
Što ne pišete o jutrošnjem neselektivnom napadu na Kijev krstarećim projektilima. Ima masa njimaka gdje rakete pogađaju civilne objekte.
Ko od svega ima najviše koristi??? Kina naravno!
Čime se mentalno poremećeni hvale, pametan se stidi. Ni jedan ljudski život ne vrijedi bilo kakve ideologije.
Samo jedna ideologija "Bolje grob nego rob."
A da....vrtici I stambeni objekti su centri za obuku. Retardi odvratni.
Trajno su izgubili je nešto drugo. Rusija je trajno izgubila život na zapadu. Sad će se Rusi morati seliti na granicu sa Kinom, jer tamo gdje je trgovina tu je i život, a mladi ljudi idu uvijek tamo gdje se nešto događa.
fasisti .ebo vam putin majku fasisticku...najtezim i najduzim bolestima oboljeli svi dabogda u rusiji
Je li ovo proruska propaganda na klixu
Opet ovaj s ovom pidzamom od odijela
Neki dan 50 generala, a onda 700 vojnika, sad tri brigade. Jebote ovi Ukrajinski vojnici se kote ko zohari. Nikad ih nestat. Rusi sve pobise al oni opet izviru. Kako drugacije objasniti da rusima treba mjesec dana da zauzmu neki manji gradic?
Momentalno se Ukrajina priprema za veliku kontraofanzivu,to moze jos mjesecima potrajati..
Svaki dan oni nesto unistavaju a Ukrajinaca sve vise i vise. I tokmak bi do sad shvatio da nije dobrodosao u tu zemlju. Al jok... ajd ti objasni glupom Rusu.