Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pametan ćovjek sad će da pusti u proizvodnju lijek protiv raka koji je postojao više od dvadeset godina samo velike farme to nisu htjele radi velikoga biznisa i populacije,sad će ih on sviju da nazigu i neka će svaka mu ćast.
I ovaj Putin je dio zavjere, pobi SLAVENE, unisti zemlju, prica o vakcinama! Zmija samo takva, Desna ruka KLAUN Swraba!
E da si ti bar savladao pravopis mozda bih i povjerovao da vladas informacijama o zavjeri farmaceutskih kuca
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da se ne lažemo, kada je Rusija otkrila i jedan bolji lijek protiv bilo koje bolesti, pa njima je Bosnalijek kojem je Rusija najveće i najbolje tržište naučno dostignuće.
Sada ce krenuti prica o pametnim rusima, a uvid u IPO registar kaze da su autori samo oko 1% svjetskih patenata (kina npr ima oko 40%). Najbolji dio je sto ni sam ne zna koji je karcinom u pitanju. Isto tako i ja imam vakcinu protiv 1 smrtnosne bolesti ali necu da vam kazem koja je.
Vakcina Protiv Rata - Atomska Bomba . Kada bi je svaka Zemlja imala imali bi stalni mir. Bosna kad nabavi jednu atomsku biće i mirna.
Rusija je velika nacija, puna historije, kulture, znanja. Steta sto je sve ovako ispalo. Zemlje poput Irana, Rusije, Kine, Indije, Japana, Engleske su riznice ovog svijeta. Steta velika sto cemo sami sebe unistiti
Interesabtni je da je Putin prvi predstavio vakcinu protiv korone.. i svi antivakseri svršavaju na Putina
ne, nego ste ih vi tako žigosali, jer ste zli i domet vam je uvreda ako ne igra u vašem žnjhdtv kolu
Ima li lijek protiv žaba?
Da se ulozi samo jedna stotnina novca koja se daje na naoruzanje za proucavanje raka,nebi vise ni pricali o raku kao opasnoj bolesti.
Nek Srbi probaju
Kakva foluška
Hoce li srbadija vjerovati ovoj vakcini koju proizvodi njihova zakletva ili smiju li reci da ih pelvuju braca iz Rusije? Pitam za druga?
Putin je nedijagnosticirana budala
Wauuu. Zapadne farmaceutske firme koje "liječe" rak na aparatima
Mali ćelavi pingvin je rak čovječanstva.