SrceBosne1
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
01.02.2024.
Komentari
255
Komentari korisnika
Forto i Konaković mogu krezave Kasablije odvesti jedino u klaonicu u nestanak a oni će zbrisat kao što su i 1992- ge.
Šiptari su našli odličan način kako se obračunati sa veleizdajnicima u svojim redovima. Jugoballijandere treba tretirati isto kao čettnike i usttaše.
trojanske dezerterske kučkice nisu izabrane u BiH nego u Kasabi. NiP i Njihova stranka nemaju 500 glasova izvan usmrdjele mahale. Ne pripisujte nama vaš usmrdjela Kasablijska nametnuta govvna.
Znam ja da Čoviću i Dodiku već 25 godina nije stalo do bilo kakvog EU puta ali jedva čekam Oktobar da pometemo Kasablijske trojanske kučke koje su bošnjake koji su 51% ove zemlje sveli na 25 % vlasti.
Ustašho, Bakir je čovjek čija stranka ima 50% bošnjačkih glasova. Nemojte se samo vi ustašše sikirat za tužbe. Ne spasi vam ni Isus trojanske kučke.
Da bi se obračunali sa neprijateljima, moramo poput šiptara prvo istrijebiti domaće izdajnike.
Svi koji misle da je dijalog moguć sa pedokatoličkim usttaško - klečavičarskim teroristima taj prava budaletina. Oko za oko, zub za zub.
Bošnjaci su mrtav narod. Posvađani na stotine frakcija nema šanse da opstanu do 2030...
Čettnici Galića za počasnog građanina, usstaše Kordića a trojanske pi..ke iz Kasabe hoće onog Trumpavog klečavca Cetinskog. Ja stvarno ne znam da li ima glupljih promašenih abortusa.
U Oktobru će DF i SDA razoriti čmarove veleizdajničkih kopiladi. Pogledaj što su se okuražili i čettnici i uusttaše od kako su došle trojanske kasablijske kučkurine.