Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Putin al sa Ali expressa 🤣
Bulječmaru, budeš banovan ekspresno. Samo znaj, da kad dobijemo informacije gdje živiš, a već imaju, tebe neće nikad ni pronaći.
Zasto vozi Mercedesa..haha
Pa neće BMW ili Ladu, normalno da vozi najbolje
Zasto odvratno mercedes sa zapada, zasto ne moskwich domaci? Sta sad to znaci? On smije nositi jaknu talijanskog brenda, voziti mercedesa ...svi drugi to ne smiju jer su izdajnici. Prava ruska logika.
Uzmi vozača seljačino.
Mogao se Ladom provozat ko pravi rus
Au vidi vozi S klasu sa mrskog zapada..pa kako to..kave su to zapadne vrijednosti..gdje su Ruske
Jel ovi jos tamo ratuju, zna li se sta?
Kepec
I na monitoru mi smrdi koliko se ukakio od straha.
Putin ko Dodo. Niko zapada ne voli a voze se u Mercedesu
Pa zapad koristi Rusku visoku tehnologiju. Do skora su spustili Amere kuci sa space station. To sto koristimo i volimo i uvazavamo tudje tehnologije je dobra stvar medju narodima i pokazuje da razum ipak jos uvjek nadvladava i potiskuje totalni debilizam.
Neće Lade da si pita
vozi lola prati ga patrola
Pa da nece se u ladi nivi vozat, Putine kad se pokvari mozes ga baciti nema za Vas vise rezervnih dijelova Merc.onda ide Niva
Pa ja sto bi bezveze osvajo teritorije ako nikad nece krocit na njih. Mora malo prosetat.
Gubljenje vremena i novca oko mosta,Ukrajinci su nanijetili da on zarone
Mercedes Benz!