Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće biti nikakvog napada na Taiwan bar ne do 2027.
Indijci su rinaka. Fol slove za četvrtu vojnu svjetsku silu poslje SAD-a, Kine i Rusije. Prije par godina je bio nekakav spor u Himalajima sa Kinezima, u nekakvom regionu gdje postoji dogovor dvije strane da vojske ne koriste oružje, nego da patroliraju goloruki. Elem, desila se svađa sa žutima gdje su ih žuće doslovce nalemali i bacili u kanjon. Izginulo 20-ak indijskih vojnika. Ni to nije sve, malo-malo imaju puškaranja sa Pakistancima, svaki put ih strada duplo više neko Pakistanaca.
Ako ti je to referenza onda se ubij
Gdje si to procito za žuće i indijce bacanje u kanjon? Ima li na internetu, kako cu naci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svak svakog brani a nece niko direkt da udje u rat
Samo je jedna supersila na svijetu
Amerika sigurno nece uvesti sankcije kini jer je cijela americka ekonomija bazirana na kinu. isto tako za kinu
Iza ovog lika sa puškom Tažikistanska zastava…..ko veli i jedni i drugi su sa kosim očima, sve je to isto. E moj KLIX, heheh
Čuj svjetska demokratija, a oni u kaste podijeljeni?!? Čisto klasno uređenje! To je ono što stvara probleme u svijetu, totalno nerazumijevanje drugih, o svemu odlučuju predrasude.
Koliko god podcijenili Indiju i Kinu. Ali i jednih i drugih ima preko milijardu. Dovoljno da ti se 20mil. preda treba to hraniti, a slucaju da ih zelis i ubiti ni to nije lak zadatak.
Kineska tehnika i naoružanje su smeće
Love Clixxx experts, but they don't have clue 🤪🤪🤪🤪
Za teritorije i ideale, mogu da ginu samo budale!
Kina je trenutno partnerska drzava sa Indijom. Kao i Rusija, Brazil, Juzna Afrika, Egipat, Urugvaj, Arapski Emirati, a zemlje koje zele u ovaj savez su Alzir, Indonezija, Meksiko, Nigerija, Pakistan, Saudijska Arabija, Sudan, Sirija, Turska i Venecuela za sada.
Na nedavnom samitu u Kini ove zemlje su dogovorile jos bolje odnose i partnerstvo kao i prosirenje.
Daj sutite..Indija je gora od Rusije.
Amerika nije nikoga u južnom kineskom moru odbranila iako je obećavala. A da direktno protiv Kine ratuje je smiješno. Da ne navodim 1000 primjeraka, evo jedan. Skoro svi medikamenti se proizvode u Kini. Nije Kina Rusija po ekonomiji
Isto tako Kinezi bi imali kome prodavati robu.
Indija je svakako na pravoj strani, a bili bi još više da nema ovisnosti o ruskom plinu i nafti!!!
Upravu si drug na pravoj je strani zajedno sa Brazilom, Rusijom, Kinom i Južnom Afrikom. Ti ako misliš da će propustiti šansu da se priključe u mogućem sutrašnjem novom vodstvu u svijetu onda ne pratiš situaciju. Vidiš da sve više zemalja vidi priliku (Arapi, Turska, S. Azija, Afrika)
Indija je sila zato sto ima atomsko, inace toj "sili" 700 milijuna zivi na otvorenom piju zagađenu vodu i nemaju kanalizacije. Užas.
Imaju imunitet i na nuklearno oružje
Nista nece uraditi, pokusali su 3 puta do sada u zadnjih 70 godina I uvijek su dobili po pi.ki od Kineza...