Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo rade dodik i covic. naprave problem i krizu i onda traze ustupke da se smire njihovi apetiti. bar znamo cija je skola u pitanju.
gofno trokutistansko, tko je komsica izabrao gofno trokutistansko
ova je jedino dobra za ulogu u filmovima za odrasle
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve ove bivše nacističke para države su primili u EU samo kao poligon protiv Rusa. Ukrajina nije nikad postojala kao samostalna država u dobu nacizma imala je i SS generala Stepana Banderu čiji su sljedbenici danas u prvim redovima pa tu je Desni sektor a klix ka ljevičarski portal nikad sebi ne uperi prst u čelo i kaže: Pa koga ja to podržavam, sunce ti žarko !
Haj stisni pa u Kijevu ili Lavovu održi gay paradu, rastrgali bi te Desni sektor i banderaši na atome.
S druge strane Rusija je majka svih ljevičarskih revolucija, pa sam Blinken i njegova siva eminencija Victoria Nuland koja organizirala puč u Ukrajini su trockisti dakle a oni to shvataju kao arhe mržnju prema svemu ruskom. Njih ne vodi ništa drugo osim usađene mržnje i zato je sve ovo opasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Estonija placa relativno jeftin reket NATO ali ako je jeftino ne mora znaciti da je dobro. Sad dolazi na naplatu ... Estonija mora da salje 'pomoc' Ukrajini u oruzju i ova blesa mora da izaziva Moskvu.
Tražite maksimum i predstavite ultimatume jer ćete uvijek na Zapadu naći ljude koji žele da pregovaraju. Treća taktika se odnosi na to da tokom pregovora nikada ne odstupate od zahtjeva jer će vam ponuditi dio onoga što tražite. Međutim, vi ni to što vam nude ne uzimajte i tražite još više. Na kraju, završit ćete s većim dijelom nego što ste u trenutku početka pregovora imali
Poješeće vas poklopite se.
Pametna zena. Pravac u metu, fino objasnila.
nastavak konflikta ili diplomatsko rješavanje problema. To zna i ptica na grani kad trese nema.
Haos dobra
Zašto se uporno ignoriše historijska činjenica i obećanje koje je NATO dao Rusima da se neće širit istočno od Njemačke, odnosno od Berlinskog zida? SSSR je još uvijek postojao, koliko god slab bio, kad je to obećanje dato, a znalo se da se pri tome primarno misli na Rusiju. Čim se SSSR raspao, zapad je brže bolje bivše sovjetske državice primao u NATO i bukvalno došo na prag Rusima. Ni jedni ni drugi nisu zlatni, da ne bude zabune.
Jest mi ova taktika od nekud poznata😂
Bezobrazni Rusi! Bas su nasli da nameste svoju zemlju pored NATO baza, k'o da nisu mogli negde drugde...
Kaja, kajaće se oni Kaja, Kaja ove noći Kaja sklopi oči, Kaja ma pusti njih.
Đe si Kajo kućo stara?
Rusija ne može govoriti o tome ko bi trebao biti član NATO-a te kakva će biti sigurnosna arhitektura Evrope.… pametnom dosta.
A ti ako mislis da drzave Latinske Amerike, definisane kao americko "dvoriste" Monroovom doktrinom koja je na snazi vec preko 200 godina, mogu tek tako da uspostave rezim koji ne bi bio u skladu sa Americkom geostrategijom, onda si sve samo ne pametan. Bilo koja drzava zapadne hemisfere koja bi zauzela poziciju protiv Amerike, dobila bi prevrat, sankcije, odrede smrti ili otvorenu invaziju (redom Cile, Venecuela, Nikaragva i Panama/Kuba).
Americi prijeti raspad?; "Do 2040. godine" U Sjedinjenim Američkim Državama mogao bi 2040. godine da izbije građanski rat koji bi doveo do raspada zemlje.
Hahaha. Jesi li bio tamo da znas? Ili si procitao negdje neki clanak pa ga prepričavas?
————✂︎———— No internet connection !
Ne znam brate ali mi desna palacinka nesto ne stima