forza_456
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
07.04.2013.
Komentari
2202
Komentari korisnika
Sinoc je Izrael izveo jos jedan u nizu stravicnih napada na Palestinu. Bombardovali su i raketirali naselja i zrtve su vecinom djeca, Twitter je prepun videa stradale djecice. Ima li kakvih clanaka o tome?
Pa vidimo kako su postojeci PVO sistemi montirani na tenkovske sasije efikasni protiv dronova. Tenkovi i oklopna vozila opcenito su ekspresno postala zastarjela u ovom sukobu, dron od koju stotinu dolara unisti tenk od nekoliko miliona. Pretis lonac za posadu
Samo me zanima ta e ovaj tenk uradit protiv hipersoninih projektila?
A ta ako je Allah odredio da se desi da se projektili lansiraju? Smak svijeta mora doi u jednom trenutku.
U tome lezi jedan dio odgovora na pitanje odakle im tolika moc i pristalice u svjetskoj politici. Istrazite malo 'Samson project'. Pored toga sto imaju nuklearke, projektili su usmjereni na svjetske prijestolnice i u svakom trenutku spremni za lansiranje, ako se slucajno sta desi Izraelu. Znaci, kad oni krenu nestajat, htjet ce povuc i cijeli svijet za sobom
Jesmo li to dobili novu Dzejlu Ramovic? I poslije Dzejle, Dzejla.
Interesantno. Kad NATO avioni, trupe i brodovi krue oko ruskog neba, teritorije i voda kao avo oko krsta, nerijetko i stotinama kilometara udaljene od vlastitih zemalja, to je ok. Kad Rusi urade isto, odmah rizik rata.
Ako ita znaju, znaju prekopavati poivalita
Sandžaklija ili Podrinjac detected
Zakon o zaštiti ličnih podataka nalaže da se prvobitno smiju objaviti samo inicijali. Kad postupajući Tužilac odobri, onda se medijima javlja i puno ime i prezime.