Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijelci se trebaju vratiti u europu a mi njima da posaljemo crnce. To bi bilo win/win pa nek se snalaze :)
Idemo u afriku da sadimo papriku
Hahaha, eto vam BRICS-a, od zla oca i gore matere... 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uno reverse card
Bijelci su bili napravili raj od drzave, onda je dosao Mandela i krenulo je unustavanje zemlje. Vrlo slican scenario se desio ovdje dolaskom Alije
Sto ne uvoze Janu iz Hrvatske ko i mi?
Zato crncuge ne mogu smisliti.
BRICS majka ! Još da nauče šta je wc i kako imat struju duže od 10 sati i sutra pada amerika, a prekosutra njemačka i japan !
sve je ovo igra da u citavom svijetu vlada strah i neravnoteza kako bi se visoke cijene odrzale pod izgovorom KRIZA,od ovog nemaju nista i obicni ljudi u ovoj zemlji nece biti bogatiji i imati vise vode,ovo su politicki igraci zapada isto kao i nasi uhljupi i politicki uhljupi svih zemalja,jedino pusimo mi obican narod ,na sve moguce nacine su nas podijelili dok nas oni pljackaju
Sad ce velika vecina svjetskih lidera, glumaca, reditelja, pjevaca I poznatih licnosti presutiti ovo. Niti ce kritikovati, niti ce se zaliti, jer beli boze, nad bijelcima nije moguc rasizam. Na svim ostalim rasama je moguce, al nad bijelcima nije,jer oni su samo ti kroz historiju koji su radili koje kakve uzasne stvari. "Sve rase su zlatne, a bijelci su najgori". Sta uradise mediji I propaganda!!!
Ma i mene da je neko strpao u kavez i pokazivao kao životinju u Zoo vrtu i ja bi ga mrzio.
A i ovdje je korupcija na nivou
Od kako je Mandela Preuzeo Vlast i Crncima dao vlast u ruke Juznoafricka Rwpublika sve vise i vise tone i sve je vise u vise siromasna
Kolo sreće se okreće. Kako siješ, tako žanješ. I tako dalje.. Ima dosta narodnih izreka koje opisuju ovu situaciju. Ko zna šta je bio aparthejd i kakva su bila njegova pravila, neće imati puno sažaljenja za te bjelce u Južnoj Africi.
Previse je JAR kriticki nastrojena prema Izrahellu i SAD-u, vakat je da ih se pocne medijski blatiti.
Pa kad se vratimo unazad i kad se sjetimo šta su bijelci radili istim ovo kako im vracaju Afrikanci je djecija igra.
Bijelci ionako iseljavaju iz JAR-a, kad im isele dogodit će se drugi Zimbabwe pa će opet biti bijelci krivi što ne žele s njima živit. Treba postavit zid na granici Sahare a Arapi bi to obje ručke htjeli jer ih ne mogu smisliti.
Mislis Rhodesia? :)
Eno im od pamtivijeka netaknuti i autohtoni North Sentinel otok sa isto tako autohtonim stanovnicima njihove rase, pa neka se uvjere na kojem stadiju bi i sami bili da ih bijelci i ostali nisu imalo "pogurali". Malo je nedostojno ovako pričati kada im je i vodovod i septičku sustav bijelac ostavio u nasljeđe.
Ovo je udar na Bosnjake, jer su Bosnjaci pretezno bijeli..