Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greta na aparatima. Gledaj dizelasa zivota ti ne treba mu oruzje gusi neprijatelje kako cadi hahahaha
Svetska sila ima samo jedan nosac aviona 😭
Najžalosnije u ovom slučaju je to da većina komentatora na Klixu smatra da je Ruska vlast normalnija nego Greta Tunberg. A da ih pitaš gdje bi radije živjeli: u EU ili Rusiji, mislim da svi znamo odgovor,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je slijedeće? Fregata Admiral Jeljcin sa 300 okovanih robova ispod palube koji veslaju?
Nemogu oni Amerikancima opepelit
Bos pumpa mu izraubovana i ubacuje puno nafte u cilindre. Zato mu crn dim.
Vidljiv golim okom sa mjeseca kad zadimi
To to, samo nek cadi i nek se zagadjuje, granatama, bombama, sve je to ok, ali nama dajte ove na daljinski autice elektricne da vozamo.....i samo privatnim avionima, nemojte vi malo guzice izlomiti na asfaltu sto nama podvalite kao "kvalitetan" i "ravan"....
Svima ovim sto se bore za Ameriku i americke vrijednosti; dao BOg da vam budu,Americke vrijednosti u kuci AMIN! DAJ IM BOŽE TO STO ŽELE!! A MENI DAJ RUSKE I TURSKE!
Kofere spakujes i nije daleko niti Turska, a vala ni Rusija....
sta si pronasao?? nebi Americke vrijednosi ili bi???sta glpoko?? NARAVNO ZIVIO U RUSIJI!!
Mislim da mu je otis'o pakkung. Ocigledno mjesa dizel i vodu. Hamo iz Vogosce to napravi za pola dana.
Ovaj kao da na drva ide hahah
Ma boli me za ruse i ruske avione, kamione...nije ni njih bilo briga za nas, osim kad su dolazili kao plaćenici da nas ubijaju a pri tom zarade za votke. Treba se o svom jadu zabaviti.
Ne zaboravi da su i Ukrajinci dolazili kao dobrovoljci, i kako se ponasao Ukrajinski UNPROFOR i na cijoj su strani bili
Kazu da ce ga unaprijediti te postaviti kotao na pelet umjesto cumura
Meni jedrago što će Rusi izgubiti rat radi Srba.
kako ce avion da sleti od dima
Blok 7.
Kažu da ne troši više ugalj kao pogonsko gorivo sad samo hrastovina. Još kažu da može ploviti bez uzimanja goriva 2 i po sata
parobrod vrnutsja, cekamo nove dogodovstine i slepanja.
Primjera radi, godisnje odrzavanje jednog americkog nuklearnog nosaca kosta cc 3 milijarde dolara a imaju ih 11 da ne pricamo o njihovom dometu i naoruzanju na tim nosacima. I neko dodje i prica o Rusij i njihovoj vojnoj moci i nekoj prijetnji svijetu od Rusije, hocu rec da je ova prica oko Rusije i Amerike samo politika prema obicnom narodu i upravljanju danasnjim globalnim novacanim i energetskim tokovima.
Pa sa 6000 nuklearnih bomba itekako su prijetnja cijelom svijetu, zato se zapad i boji Rusije. U normalnom ratovanju nemogu sa NATO u istu recenicu.
debislka konstatacija....prvo u AMerici sve rade privatne firme i budet od 100 milijardi je ekvivalenatan Ruskom od 10 milijardi! imaju 11, od 11 4 aktivn!! kad seres seri kakko treba!! I na kraju krajeva...ne znam jesi li paglui ili se samo pravis! Zasto ces zemlji kao Rusija nosaci aviona? de nam objasni?da ih parkiraju u Crno more?NEGO gdje su ti trlioni americki?? KINDŽAL VAS POZDRAVLJA...I VAS I BUDET OD 100 MILIJARDI $. BUDŽET KOJI JE RAZDJELI NA 41 CLANICU NATA!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)