Primjera radi, godisnje odrzavanje jednog americkog nuklearnog nosaca kosta cc 3 milijarde dolara a imaju ih 11 da ne pricamo o njihovom dometu i naoruzanju na tim nosacima. I neko dodje i prica o Rusij i njihovoj vojnoj moci i nekoj prijetnji svijetu od Rusije, hocu rec da je ova prica oko Rusije i Amerike samo politika prema obicnom narodu i upravljanju danasnjim globalnim novacanim i energetskim tokovima.
Pa sa 6000 nuklearnih bomba itekako su prijetnja cijelom svijetu, zato se zapad i boji Rusije. U normalnom ratovanju nemogu sa NATO u istu recenicu.
debislka konstatacija....prvo u AMerici sve rade privatne firme i budet od 100 milijardi je ekvivalenatan Ruskom od 10 milijardi! imaju 11, od 11 4 aktivn!! kad seres seri kakko treba!! I na kraju krajeva...ne znam jesi li paglui ili se samo pravis! Zasto ces zemlji kao Rusija nosaci aviona? de nam objasni?da ih parkiraju u Crno more?NEGO gdje su ti trlioni americki?? KINDŽAL VAS POZDRAVLJA...I VAS I BUDET OD 100 MILIJARDI $. BUDŽET KOJI JE RAZDJELI NA 41 CLANICU NATA!!
Prikaži sve komentare (66)