Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ove izdajnike to treba unakrsno ruke i noge odjeći
Kreće ubrzo lov za 148 saučesnika u genocidu u Srenrenici ,ako vec nisu zbrisali u Srbiju
*Baš mi je drago što smo pobili onu krmčad"....reče oduševljeno pripadnil 5og korpusa. 5 korpus zauvjek!
Sve to stoji i treba ih kazniti. Samo ne bi bilo lose da se isto istrazi sta se je radilo u “Buzimskom drešu” i na Lukama sa zarobljenicima suprotne strane.
Fikret ziva a Alija mrtav nesto nije To u redu s karmama rata i ko je sta zasluzio a ko nije.....
i ti si živ a bolje da nisi kad si tako priglup
sve je to politika. narod birao Abdica koji je dobio i najvise glasova. Alija drzao medije, stranku pa potisni Abdica. pobjednik pise istoriju.
Da nije bilo ovih izdajnika Peti Korpus bi oslobodio cijelu krajinu.
Imal sta za dudakovica? Fino covjek pred kamerama naredjuje streljanje zarobljenika, paljenje sela, maltretiranje, udaranje i ubijanje zarobljenika i nikom nista.
Nikad buraz,on je najcistiji od svih
Bruka!
ovi su gori od HVOa i VRSa,mozda nisu gori ali sigurno ljigaviji i mizerniji