Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta cemo sto je Turska pokrenula ofanzivu na sjeveru Iraka i okupirala sjever Sirije. To se izgleda ne pika ko agresija na suverene drzave…
Ja mislim da smo potpali pod laznu medijsku propagandu u vezi ukrajinske vojske. Nije to bas sve tako ko sto izgleda. Njihovi uspjesi su definitivno na terenu, ali ipak je rusija jefan ogroman medvjed i sporo ide, ali ide nemilosrdno. Sravnili su Ukrajinu do temelja, a najvjerovatnije ce zadrzati donbas i lugansk, kao i Krim. Tu nema sumnje.
ZAVRSILA OFANZIVA POBJEGLI RUSI OD HRABRIH UKRAINACA AHMED SILA
Agresori
Što su ovi Rusi i ruski kmetovi zapeli za tu dječiju priču o nacistima ? Nigdje veze kad je predsjednik Ukrajine židov. Haj što rusi lažu ali zašto je i srbima toliko stalo da se ruska laž širi ? Dobri smo mi s kim moramo živiti
Ovo je znači ta očekivana objava poraza od strane rusa? Bit će zanimljivo u kremlju sljedećih par godina. Ni najradikalniji a ni oni najgluplji Putinovi trolovi ne prihvataju tezu da je Rusija napala Ukrajinu i da su izgubili ovakve resurse, sve radi kontrole donjecka, smiješna kontrola štete.
Na kraju će braniti Moskvu kako je krenulo.
I bosanski pravoslavci su pokrali mašinae jiz Pretisa jedan dio eno u mokrom i naziva se isto pretis.
Pozdravljam cijenjene klmentatore! Usao sam samo da procitam malo vasa misljenja i "strucne analize", posto je u bih "med i mlijeko", pa i nemamo pametnijeg posla od brige o Ukrajini!
Srbi grizu nokte. Vele - Možda su nam Englezi i Švabe potukli Dodika, ali nikad neće Putina. Sad im je Putin jedina uzdanica.
Hebat ce im A3OB sve po spisku! Zasticeni su u celicani velicine sarajeva nemore im ni atomska nista! Smrt rusima agresorima
Znadeš li ti kolikačko je Sarajevo
pitam se da li je zelensky na prvoj liniji
Sta ti je sa malim kepecom putkom
Da da to je običaj u svim modernim ratovima slati predsjednika države u prve linije da se baca na tenkove :)
Daj Boze da se ova specijalna vojna operacija uskoro zavrsi. Koliko neduznih ljudi je vec poginulo...
Pod kakvom god propagandom da su Rusi mi smo pod većom Nisam bas siguran da mi znamo stvarno stanje stvari u Ukrajini …
Slava Ukrajini.
Pa sta je sa Mariopoljem? Kao da ga brani 200000 boraca, a ne par stotina. Rusi karine obicne kao vojnici.