Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat u Ukrajini je poceo 2013 kada su gradjsni Ukrajine na Tasmajdan izasli i rekli DA evropskoj Uniji. Putin ne zeli zdravu, samostalnu i ekonomski jaku Ukrajinu. Istu stvar radi Srbija i Hrvatska sa Bosnom.
ko je finansirao 2013 proteste??? I ti protesti su krenuli kao protesti protiv korupcije ali mediji i određene struje su pretvorili te proteste u sukob rusa i ukrainaca na Krimu..... Postavljam ti samo jedno pitanje ko je finansirao proteste 2013? Hajde proguglaj nemoj se iznenaditi kad vidiš da je Open Society a svi znamo kojeg šejtana je projekat Open Society tako da ne treba puno mozga da zaključiš čije ovo sve maslo
zilog Gdje si historičaru sa pijace??? Znaš li ti ko je finansirao proteste 2013 i kako objašnjavaš da je to bio Open Society???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bili tako govorio da su ti Rusi napali Madzarsku govno diktatorsko.
EU preuzima onda finansiranje rata u Ukrajini a USA postaje sporedni igrač na kojeg niko ne računa ozbiljno. Rezultat - veća prodaja evropskog oružja i pad USA ekonomije
Kako mogu biti nacist, rasist i sovinist, covjek mira a posebno da ga hvali ovaj prasac sto mu smrde usta na kilometar.
Nadam se da će mu moskovski kasapin ući i Mađarsku, denacifikovati 😁
Sada je svima jasno zašto se RF miješala u izbore u SAD kada je Trump pobijedio.
Ni za Izrael isto tako
Da vas hoce rusi ponovo okupirat i da stenjete pod njima. MRŠ!
Zasto se ovaj mali fasista Orban ne okrene Rusiji i odrekne Evropskih milijardi eura
Pa nece mu ni ostati peni sve ce morati dati cionistima.
Da je umjesto Bidena Trump bio predsjednik rusi ne bi ni napali Ukrajinu.
Nikad on neće vidjeti Bijele kuće. Govnna putinofilska ima ima da crknu
A sta kaze Trump za genocid u Gazi ? Hcoe li i tu uskratiti pare ? Ocito je da iza genocida stoji USA i da bi bez nje fasisticka tvorevina Izrael nestala u trenu.
Evangelisti i Cionisti su 100% uz Izrael. Evangelisti će donjiti Trump-u pobjedu. Ne da će slati pare nego i vojnike a ako pobjedi i najvjerovatnije zaratiti sa Iranom.
99% muslimana su na strani Rusije samo naši bošnjaci NATO muslimani na strani cionističkog zapada…. niđe veze!
A da nije možda genoccid u Srebrenici???
Rusija samo koristi muslimane. Pitaj malo muslimanske manjine u Ingušetiji kako je to biti musliman u Rusiji, pitaj krimske Tatare, pitaj građane Alepa. Ovdje su otvoreno i još uvijek podržavaju Srbiju... Šta je Rusija konkretno uradila za Palestinu sve ove godine?
Da li je Orban ovu šupačku ulogu dobio da glumi?
Cuj ni penija, pa nie u Americi funta, valjda je mislio, ni centa. Tesko nama sa ovakvim liderima na Svjetskoj sceni.
Penny se i u SAD-u koristi u govoru. Penny (1 cent), Nickel (5 centi), Dime (10 centi), Quarter (25 centi).
Orban je veci Fasista i od HIitlera i od Musolinija..On nastavlja tamo gde stao KrvoLok Genocidas milosevic,onaj je unistio Jugu i srbiju a Ovaj hoce Evropu..