Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ove sve narode istočno od Njemačke i Austrije je trebalo ostaviti pod ruskom čizmom, pa nek se dave u siromaštvu i Lukašenkima i Laktašenkima... Evo da narod Mađarske nije dobro osjetio na svojoj koži pa hajde...
@Novosti123 Pa sta mislis sto ih vecina napusti i ne zeli da ima nista vise sa njima? Sto izvali gluposti 🤣
Cuj ti ovog nehljeba, sad sam zeleni bot jer znam da je komunizam propali sistem i nema mjesta u modernom drustvu 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)
gledao Mandalorian
rijetko glup clanak
On zna sa brljj kod Dodika
Prestanete komentarisati i otvarati novoste u vezi Orbana, pa ce prestati objavljivati Klix.
znaci nidje veze svi koji su majmuni i ne zasluzuju nikakav medijski prostor vi ih reklamirate fakat ste bolesni
Pa gdje si Mandalorijanu nisam te prepoznao. Mozda iz Star Warsa da licis na Jabba the Hut . Ali Mando sigurno nisi.
To je neoprostiva greska. Od Bolesnjaka nece dobiti ni jedan glas na iducim izborima.
Nemaš ti pojma o Mandalorijancima.
Zavrnuti evropske pipe pa nek bude suveren
Odabir vijesti vam je katastrofa. Kako bi bilo sa "Austrija, Poljska i Češka suspendovale Šengen. Njemačka namjerava učiniti isto." umjesto "Da li će Orban početi nositi metalnu kacigu svaki dan?"
pravi grogu ocm haha
Prigladnije bi mu bilo da je stavio "I like sausages". Ali najbitnije od svega je ipak da je vrijeme ovih kobasičara davno, davno prošlo.
Ako hoće potpuni suverenitet i slobodu donošenja odluka na nacionalnom nivou, treba izaći iz EU kao što su Britanci uradili. Ali drage evropske pare.
Lik jednostavno želi reći da nepozvani => o d j e b u