Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam kazem od svih sukoba koji se danas vode ova dvojica su najvise profitirala i osnazila. Erdo pogotovo.
Država koja najviše profitira su SAD. Turska i Mađarska su samo usput pokupili korist što je mogla uraditi i Ukrajina ali oni su rekli hoćemo u NATO da s naše teritorije nišane Moskvu i tako poče rat koji će dobiti svoje nastavke u Europi i na Tihom okeanu. Ne posroji status quo kome obični ljudski život teži, život je drama, tragedija i komedija u svakom trenutku. Jao si ga vama koji računate na mir.
Najbolji prijatelj sa najvecim neprijateljima ove zemlje. Toliko o ovom namazanom liku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto vise neko pljuje po Bosni i Hercegovini, sto neko vise mrzi Bosnjake, to Erdoganu veci prijatelj. Orbanove izjave o Islamu i muslimanima svima poznate, on ih i ne krije. Ali zato je Erdoganu drag, jos malo kao i Dodik. pa Vucic , pa Putin. Dakle cudan je ovo "prijatelj i brat Bosne i Bosnjaka", vrlo cudan.
Mozda zna vase hr porijeklo pa vam ne vjeruje i niste mu vazni...ne znam sta bi drugo bilo
Erdogan njemu Turskog TOGA,a Orban njemu Madzarskog konja.
Mi mozemo pokloniti Baketa , netreba nam ni konj ( imao ih I previse) a ni auto.
Bas cudan krug. Erdoganu nisu bitni Bosanci. Orban podrzava cedu Dodika. Mislim cedu 🤔. Vise kriminalac.
Šta mađari od visoke tehnologije i imaju da ponude.
Konja...visi je od njih dvojice 😁😁
Kad se udruze cetir konjske snage , ali izvinjavam se ne zelim podcjeniti konja ,jer zivotinja je iskrenija od njih dvojce .
Jedan konj i jedan stari magarac! Ista g…a. A ti se bošnjo i dalje kuni u Erdija pakaša
Kako je moguća takva ljubav jednog zdepastog kobasičara križara, najvećeg "zaštitnika kršćanskih vrijednosti u Evropu", Viktora Orbana, i osmanlijskog sina sultanpaše Erdogana, obnovitelja islama u nekada sekularnoj Turskoj. Znak da je vlast slađa od bilo kakvih principa. Samo još da obuku majice propalog osmanskog i propalog ugarskog carstva.
Protiv švedske su a sjedaju u auto koji je uglavnom napravljen u švedskoj.
Sultan njemu stotinjak Konja a ovaj jado njemu jednog
Sultan se pita za sve u svijetu. Uzpejci nipovci gulenovci i gejevci nabite sebi fafaronu u čmaar da malo zaboravite na muke koje vam Erdogan stvara.
Brzoooo se sagni i otvori usta, evo krenulo iz mene..,,
Haha konj za auto. Jes Orban namazan 🤣
Konj za konnja
konja
Koji je konj na ovoj slici gore?
Tvoj Čović
Kazem ja , lud je onaj ko vjeruje brki, a za glavonju se zna ;)