Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njena porodica se obogatila tako što su kupovali dionice kompanija malo prije nego dobiju državne porudžbe i ugovore. Asim došapnuo timing.
Ima nesto u vodi. U zraku… sta li. Pa narod pobudali s vremena na vrijeme. Iz rupa izgmizu zmije te najgore stvari za ljudski rod pripreme. Ne brine mene ni Nency ni Trump. I stara i narandjasti su bogati , zasticeni… ama se previse kuha, previse podjela. Ispasta na kraju sirotinja kad pukne.
koliko idiota misli da je Biden stvarno pobjedio Trumpa???DO glasanja poštom Trump je debelo vodio!! ako kome nije jasno nek pogleda Snowdena i krađu izbora u Brazilu, Kubi, Argentini.!! JEdnostvno softver krao,dokazano...ali! Kakve veze ima sto je Wikiliks dao gomilu nepobitnih podataka i stvarnih stvari. Idi najedi se užljevaka i zalij kiselim mlijeko...to je jedino sto vecina zna!
Pa blinken uhvacen doslovno na djelu dok je krao glasove za bidena. Zato je i dobio mjesto u kabinetu. Al haj ti ovcama to nacrtaj.
Nisi baš nešto pametan.
Cio Hazari vuku Ameriku za nos kao staru budalu
Jao pijana Nancy ko i obicno ne zna ni gdje je ni koja je klima bas kao i dedo Biden.
Eh kad bi bilo pravde i sekundu, ova babetina bi sa muzem davno bila na robiji zbog bogacenja preko inside informacija. Uz nju i klintoni, bidenovci, pa i bush bagra. Trump je za njih mala maca kako se ta bagra ugradila u sistem, nakrala pa i okrvavila ruke. Sve dok to fbi ne zaganja, prdimahovina su obicna i obicno kerche u sluzbi uhljebljene elite.
Insider informacija. Insider.
Matora Vještica Pu crkla dabogda
Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak....Poljine 2014-2022 😎👌💪
#DRUGOPOLUVRIJEME 👍😎💪💪 NEMINOVNO JE👍👌 SOREMITE SE KADA KRENETE IZ SVOG DOMA👌👍 PONESITE SVE POTREBNO .IDEMO JAKO👍💪 SAMO 3000 OSOBA JE DOOOOVOKJNO 👍💪💪
Ne preskaci terapiju. Bice lakse i tebi i tvojoj okolini
Jos samo narod kad bi shvatio da u Americi nije vidjelo demokratije nego da je to u sustini rezim nalik onom u Kini i Rusiji samo sto taj rezim ima mnogo svjetskog novca. Kakva je to demokratija gdje postoje samo dvije stranke, gdje demokrare uvijek moraju biti na vlasti, gdje ako si republikanac onda si luzer i ektrem i gdje kandidat za predsjednika mora biti milioner.
nezanju kljusine da je 99% vijesti u Americi laž!!
dobila inside tip pa brokera zove
Sebija na Poljinama....Bernadinica u Mostaru i Gorica u BL.💪💪🔥🔥🔥🔥😎
.....OVAKO SU SE PONASALI POLITICARI I MOCNICI ( KRIMINALCI ) TOKOM 2014 GODINE 🔥🔥💪💪💪💪
....Ovim putem pozdravljam protestante 2014-te 💪💪😎💪💪❤️ NEMOJMO SE SPUSTITI NA NJIHOV NIVO💪😎NE NASJEDAJMO NA SPINOVE TIPA ''''RUSE NAM NARKOMANI DRZAVU''' 👌👌👏👏👏👏#DRUGOPOLUVRIJEME 2014...