Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su divljaci ispranih mozgova.. a kod nas ih ima na desetine hiljada. Neka nam je Bog na pomoći.
Evo ih pun k na klixu
Migrante nabit nogom nazad u pakistane alzire i maroka, mrs tamo pa se tamo kolji i sijeci glave
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koji bolesnik!! Koliko ispran mozak!! Kakav primitivanc i bolestnik!! Koji monstrum!! Pa vise je nanio stete svakom muslimanu sa ovim nego bilo sta drugo!! Strasno!!
@Mosnjakistan A Krizari?
Pozivam OSA-u i SIPU da istraze portal Klix i njegove urednike i predaju tuzilastvu koji ce podnijeti tuzbu protiv ovog portala za raspirivanje vjerske, rasne i nacionalne netrpeljivosti i mrznje i napokon ovom portalu stati u kraj. Ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Nafatace Marcon jos kojeg teroristu da opravda svoje teze o islamu.Jakog mi terorizma.
Meni ovo samo otvara oci da bolje vidim u kakvoj praonici sam i sa kakvim ljudima zivim ovdje i sad.
Sa Kur'anom koji najstrožije zabranjuje takve stvari. I može li mi neko objasniti o čemu se radi ?
samo ljagu baci na islam
a nije vam isoran mozak kad prave karikature od poslanika ????? vazda se oni ČUDE.....A DIRAJU GDJE NE TREBA.
Na sve postojeće napretke u bilo kojoj oblasti u 21. vijeku,čovjek jednostavno nije izgleda spreman da svojim umom sve to prati.Mislim na radikalne manjine.Nevjerovatno koliko te skupine žele nazad u mračne prošlosti.Imate skupine koje žele vratiti sotonu na zemlju.Bar je to za njih vjera.Imate druge koji žele osvetu za nešto što se dešavalo prije petsto godina i više.
Srećom te skupine su manjina ali njihovi krvavi činovi nanesu ogromnu štetu svim drugima koji ni u bunilu ne razmišljaju kao ovi koji su sebi dali zadatak da su baš oni ti izabranici i kao neki osvetnici jedne vjere.Nanijeli su više štete muslimanima širom svijeta nego što su u ih križari pobili.
fini neki ljudi, ovi ilegalni migranti , i uz to veliki vjernici
Nisu svi muslimani teroristi ali jesi svi tereroristi muslimani.. nazalost :(
Dzaferovicu, kad co mi nase slati kuci??
tako je to kad imas nesposobnog predsjedinka ,obisno stradaju nevini ljudi. neka i dalje podrzava hebdo i ostale gluposti.100% sam ateista ali jos ne vidjoh muslimane da se izruguju isiu ili pak da pale biblije.
Zalosno je kad stradaju neduzne osobe,to je za svaku osudi.Za ova desavanja treba okriviti i taj list koji je napravio karikaturu svetinje necije.Pored njih kriv je i Makron sto nije nalozio da se to neradi tako i da se nevrijedja nicija vjera i svetinja.Znamo i ranije sta je bilo u FR posle prve objave.Na protiv on i neki drugi se prave glupi,i povlace pogresne poteze.Zato se to i desava sada da nevini stradaju.
I šta sad mi kao trebamo uzeti i ismijavati to što se desilo francuzima (uzor onaj njihov časopis što prca sve živo)
GDJE JE KAVAZAVIC I OSTALI SDA POGANI FASISTI DA OSUDE OVAJ CIN???
Podrzavao sam migrante, ali sad sam dfinitivno promjenio misljenje. U ime boga i kur'an drzati u ruci i ubiti nevinu osobu pa maaajku hebo i on i njegovo znanje o vjeri...fuuuj fuuuj