Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko meni može zabranit da mrzim ameriku i amerikance koji su ubili preko 2 miliona nedužnih u Iraku i Afganistanu Malik je ok, skonto je sve to i pokoko koliko je mogao.
Ovakvim riječima nije propratio mučenja u Iraku i amerčke vojnike koji su osuđeni zbog silovanja djevojčica i paljenja cijelih porodica prilikom zataškivanja dokaza. Puno bi mu više vjerovao da je i njih označio sa \"najtamnija strana ljudske prirode\".
@analizator nista od ovog sto si nabrojajo ja ne primjecujem kako ni na sarajevo-x tako ni na ostalim info stranicama koje dominiraju na nasim podrucjima. Dakle odjebaus u skokovima...
Vi S E R E T E kao i uvijek kada je u pitanju ISLAMSKI TERORIZAM... Maskirate izjavu Obame, maskirate da je major Nidal Malik Hasan pucajuci na vojnike uzvikivao \"Alahu Ekber\", maskirate da je ovaj teroristicki cin dugo pripremao, maskirate da se sva Amerika podigla na noge i da amerikanci sa ljutnjom gledaju na radikalne islamiste, maskirate da su sva americka javna glasila proglasila ovo teroristickim cinom i atakom na Ameriku, ne objavljujete da su juce u New Jork \"vehabije\" napravili demonstracije u kojima su pljuvali po Obami, po Americi i ODOBRAVALI I VELICALI ZLO KOJE JE MALIK URADIO.. MOZDA JE VRIJEME DA SE \"NEKO\" U AMERICI UPITA: ZA KOGA RADI sarajevo-x?? MOZDA SE USKORO I UPITA...
proklete b.a.l.i.j.e samo s.r.a.nj.a rade