Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ikona je kod Dodika. Cuva je
Rus nije vidio veš mašinu dok nije došao u Ukrajinu. Žena mu ribala robu na koritu, uz tihi Don. Naručila dvije. Ako doneseš, veli mužu, slobodno siluj Ukrajinku. Prenesi joj sifilis kojim sam te ja darovala
Bosnjizmu?
Ukrali su Ukrajini mir.Ukrali su im zivote i teritorije.I zele da im ukradu i buducnost.
Ja ne vjerujem ubici Lavrovu,ma ne vjerujem ni krvniku Erdoganu! Sramota kome je Europa dala da vodi pregovore,a jos veca je sramota sto Nato ne izbaci Erdogana i Orbana!odvratno🤮🐍💩
Jeli taj novinar čuo za pojam RATNI PLIJEN !? To postoji odkako je svijeta i vjeka, neka upita američku administraciju kako je pokrila troškove rata u iračkom zalivu, kako i SAD AMERIKA POKRIVA TROŠKOVE RATA U LIBIJI ? Znači, nek mu objasne američke demokrate.
upalise li one ukradene kombajne
odgovara Lavrov:to žito smo odnijeli u rusiju na denacifikaciju kao i veš mašine i ostalu robu koja je zaplijeljenjena od neprijatelja ruskog naroda,odveli smo i hiljade djece na preodgoj u daleki sibir,kao i hiljade ukrajinskih žena da se doškoluju,donijeli smo "pravdu" za milione ljudi koji tamo žive sada u slobodi koji su sa žudnjom čekali naš ruski dolazak da ih oslobodimo od mrskog zapada.hvala na pitanju.
Ma ja, Rusi ne kradu i ne lažu isto ko i Srbi 😂😂😂😂🤡
pa sve ko i srbi u ratu u bosni
Što KLIX ne piše o ovome, da malo komentiramo: http://logično.com/
Ništa neugodno Samo istina nek se kaže .
Lopovi!
Samo budale ne vide sta se desavalo u Ukrajini prije rata, i za ovo sad je komicar kriv. Treba slati sto ruzniju sliku o Rusiji potkovanu lazima. Naravno, u tome im zapadni mediji svesrdno pomazu. Na kraju cemo vidjeti zasto je sve radjeno i koji je cilj bio EU, SAD-a i VB. Nek nam je svima na zdravlje jer u ovom politickom previranju najmanje se misli na narode i cijene koje su u svemu otisle na gore.
Evo Četnika
Интервјуи које су учесници са руске стране дали током 2019–2020 открили су да је почетну идеју о преузимању контроле над градовима Донбаса доњецком „народном губернатору“ Павлу Губареву пренео Сергеј Глазјев, тадашњи саветник руског председника Владимира Путина.
Ikone
Ma slobodno vi kredite, palite, ubijajte, silujte, rušiti barem je kod vas to lahko rijesivo, dođete do kačavende ponesete vazelina i grijesi oprošteni, ponovo čist krščanin pred Bogom ko suza.
IKONU!
Malo otreznjenje, dok se fukara i tudja djeca bore i ginu na sve strane ovaj rucava druzi se i smije s likom koji salje dronove i sva moguca strasna oruzja koja njegovu vojsku ali tudju djecu na najgori nacin spaljuje i ubija... sve nako s osmjehom. Eto pa ovi ovde sto su nafurani i pricate o ratu malo saberite i oduzmite. Ako mozete.
Ne kradu vec jednostavno uzmu,a sta je sa zlatom sto su amerikanci ukrali u libi.
Ne kradu već jednostavno uzmu ono što nije njihovo