Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu nenormalni sebi ukidat
Ukidat 😂
Mi imamo uglja znaci mozemo.napravit jos 10 termoelektrana da imamo gram mozga al pošto nemamo zatvorit cemo sve i kupovat struju.
nedam bolan svog golfa 1.6 benzin.
Ovaj sto nema naftu bi da je ukine a ovaj sto ima ne. Hahaha
Tko zeli moze pronaci na internetu gdje su ne korumpirani naucnici dokazali davno da nafta nije "fosilno" gorivo, vec nafta je drugi po kolicini najveci mineral koji postoji u zemlji i nikakve veze nema sa fosilima, teorija sa fosilima je plasirana da bi se druge agende pokusale da sprovode...
Arapi, samo vi uzimajte pare, pustite dekarbonizaciju. Licemjeri o zaštiti okoline a hiljade djece i ljudi svakodnevno ti isti ubijaju. Licemjeri. Dupli standardi. Neko neka krepa od CO2 a neko bude raskomadan raketom ... posle Gaze, sve će se promjeniti, niko nikome ništa ne garantuje.
Ljude ubijaju bez trunke savjesti, odgovornosti i kajanja a ovi o fosilnim gorivima ... ma samo loži !! Niko nikome ne odgavara ni zašto !
VI STE SMRTOVNICU POTPISALI GAZI ŽMIREĆI NA GENOCID I NE RADECI NISTA!! ZASLUŽUJETE I GORE!!!
Farming nas je sjebo
Ništa bez nafte i uglja !!! Sunce i vjetar ne mogu dati energije koliko mi trebamo !!!
Proizvodnja jedne baterije za elektricna auta zagadi vise okolinu nego voznja dizelom 10 godina. A tehnologije koje servisiraju elekricna auta, gps-ovi, razni serveri, obrada podataka itd, takodjer zagadjuju okolinu. Sustina je ta da tehnoloske zemlje zele da uniste Arapsku naftu, Arapsko bogatstvo i da nametnu svoje bogatstvo, koje je isto tako stetno za okolinu.
Ovdje se radi samo o tome da Arape vrate u beudine, a da se obogate forsirajuci baterije, dok litij i njegovo kopanje gore šteti klimi nego ista
Kome treba neka usvaja, a neka nikome ne nameće. Pogotovo nekim državama kojima je to biti ili ne biti.Kao BiH.
a jednom da i arapske zemlje ne obaraju glavu pred amerima i eu....svaka cast
Srednjak za WEF i ostale nacije. Hvala!
Hoće li avioni biti na baterije?
A sta ste mislili da ce u Dohi bit', da uvedemo auta na ublehanje?! Pola ih je tamo otislo da dogovore prodaju nafte...