Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je neko pričao da će u 2023 biti iz dvice u keca za Hiću mislio bi da je lud
Glupane kako ne kontas da je Hico ovo i napravio, da on nije pobio milione Jevreja, oni bi sad normalno zivjeli sirom Evrope, ne bi im se pravila drzava?!
Bananko Šta hoćeš reći da je Hićo bio cionist? Ma jes vidio ti to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zapadno slobodno novinarstvo i sloboda govora, tako su branili charlie hebdo ali samo dok su vrjeđali muslimane e sad opet brane da se ne govori istina
saučesnici u genocidu su svi oni koji podržavaju naci izraelce, daBogda doživjeli 1000 puta gore situacije nego narod u Gazi,
sloboda govora na djelu nema sta
Nema tu PRISILIO. Prekršiti pravila Izdavačke kuće znači automatsku posledicu. To što se tiče nje. Žalosno da je neko prodao Palestince.
Maltretiraju cijeli svijet, cionisti!! Ali zašto su oni mjerna jedinica , ko je to odlučio?? Ne razumijem zašto svi ostali na to pristaju!
To su te zapadne vrijednosti kojima naši balkanci teže.
Demokratija
Imaš pravo reći šta hoćeš ili imaš pravo reći šta ti ja kažem. Se®em demokratiju
Znači moraju podržavati ubijanje djece,genocid cionističkih okupatora
I kazu sloboda govora?! Slobodno mogu izvjestavati dokle god se to sve slaze s onim sto glavonje zele, cim zele napisati nesto iz drugog ugla ostaju bez posla. Gdje je tu sloboda? Kakva je to sloboda? Zasto ostali novinari sute i ne podrze kolege?
Jake Silverstein, urednik The New York Times, je americki zidov, pa nije ni cudno da je jednu muslimanku, koja se zove Jasmina i koja je podrzala narod Palestine kada se proti njega provodi genocid, natjerao na ostavku.
...ali to je jako zalosno, jer onda DEFINITIVNO ne postoji objektivno novinarstvo....
''Ako želiš pokoriti svijet moraš kontrolisati medije''. Kontroliše se internet uopšte, fb, viber, YT brišu ... to je ta zapadna demokratija. Nauk za ubuduće.
Tacno! Bas jucer gledam odlicnu emisiju Zorana Sprajca koju je vrhunski odradio upravo nakon iskustva sa emisijom na yt gdje je rekao da je izrael teroristicka drzava.
Cenzura po ugledu na doba plandemije i ukrajine. Ne smije se protiv narativa.
Vlasnici novina su cionisti. Ništa čudno.
To je ta sloboda govora koju nama EU nameće i fura razne projekte na osnovu kojih peru novac, a dobijemo mud...pod bubrege.
Ima li još neko ko vjeruje u Demokratiju??
Free speech … jasta radi. Patriotizam koristi trikove kao i svako drugo jednoumlje. Podrzi rat da sacuvas slobodu govora … koja to nije. Nego zaslinepi mase da vjeruju da su bolji od onih preko granice i imas stado ovaca spremno da te slijedi..vuna i mlijeko u miru, krv u ratu. Ogavni homo sapiens.