Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su zločini bez presadana u modernoj istoriji ali je važno naglasiti da Zapad to podržava i vojno i politički.
A nijedna zemlja islamskog svijeta ne želi primiti ni jednog palestinca
Zato što bi podržali etničko čićenje i narod bi se iselio iz Gaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kraj je tebi ljudino
genocidni ker laje i prijeti, ne zna da je karma čudna, nestaće izrael i židovi ne dođu li pameti, monstruozni kerovi, ničija nije do zore pa neće ni vaša, mrš
Pseto zavrsit ce ko Arijel Sharon. Jedva crkao, kazu da je mnogo godina na postelji patio, ucrvao se bio...dzehennemski pas
🇺🇲+🇮🇱(🇨🇵+🇩🇪+🇪🇸+🇬🇧+🇵🇪)×🇪🇺=🏴‍☠️ 🇷🇺+🇨🇳+🇰🇵+🇮🇳+🇧🇷=🏁 🏴‍☠️+🏁=🌋 🌍🌎🌏÷🌋=🗻🌑 ☣️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️☢️
Cionisti = Adolf Hitler #FREE PALESTINE
Nakenjacku se pravo umislio da može sve, dok ga Amerika snabdijeva municijom i oružjem, a završit će na sudu kao Milošević, Karadžić, Mladić, zbog genocida i ratnih zločiina, a ne rata protiv Hamasa.
Hesbulah ima supersonićne rakete koje se ne mogu zaustaviti kad se lociraju na cilj.Izgleda da su ih kupili od rusa jer sumnjam da kinezi prave takve moderne brze rakete.
Ljudi ovo je sve da se Iran isprovocira da ga ameri napadnu sa ćifama.Iran je trn u oku njima i znaju šta ih ćeka ka se perzijaneri domignu oniga vraga onda odoše izraelci u tri PM neće da ih bude.
crni oblaci nadvili se nad europom.i bliskim istokom
kako je ruzan hebo mater svoju
Ovaj talasa pravo...
Ti si,Natenjahu,Hitler modernog doba.Dabogda vsm se,Izraelu,desio HOLOKAUST 2,al ovaj put,TEMELJIT
Ovdje vazi ona " Uzdaj se Huse u svoje kljuse" Arapi koliko su pomagali Gazi tako ce i Hezbulahu
Pseto zavrsit ce ko Arijel Sharon. Jedva crkao, kazu da je mnogo godina na postelji patio, ucrvao se bio...dzehennemski pas
Jaka utjeha sto ce jedan idiot patit kad citav jedan narod nestade sa svoje zemlje.
Krene li tamo ne pise mu se dobro. Kriza mu je u zemlji a o njoj niko ne izvjestava.
Genocidasu, ti treba da završiš u Hagu, nije ti Hezbollah goloruk i bez oružija kao Hamas u Gazi. Uskoro će te vi svi biti preseljeni u Ukrajinu, tamo vam prave novu državu.
Tko god misli da se ovaj lik šali i razmeće u teškoj je zabludi, njemu Hebollah i jest glavni cilj, Hamas će oni odraditi lijevom rukom, zato i izaziva i moli se da Hezbollah krene na Izrael.
Pričaj ti ljudino šta god hoćeš, al njih Hamas dere, šta bi im Hezbollah tek radio
@Nekyl1k Gledamo li mi isti film? Kako tacno njih hamas dere? 🤣
Dajte 3 svjetski da sahranimo cifute i amere da vec jednom zivimo u miru i blagostanju !!!!!