Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće ljudsko!!
Naravno da nema mira, sve u skladu s njihovim ciljevima otimanja zemlje i protjerivanje, KO GOD DA TO RADI KREACIJA MU VRAĆA BUMERANG I TO S KAMATOM!!!
Ker masonski
Jer za razliku od prodanih saudijaca, palestince para kupit nemoze, i spremni su poginuti svi do zadnjeg ali se predati nece.
Alija je učinio sve da bosanske muslimane pretvori u Palestince. U sukobu su i fanatičnoj mržnji sa svima oko sebe, vjeruju u svoju 100%tnu ispravnost, a svi drugi su zločinci, agresori, uzepeovci, ... Tome ludilu nema kraja!
Da lakse i bez problema tamanite Palestince. Nista vam dugo ne zelim do ono sto vi radite Palestincima.
Jedna država rasturila islamski svijet zbog pohlepe muslimana.
ZAŠTO JE B. KRIŠTO, UZ POMOĆ PLENKOVIĆA, OTKAZALA DOLAZAK R. GOLOBA: Borjana Krišto, predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, prema nezvaničnim informacijama, otkazala je iznenada posjetu Roberta Goloba, premijera Slovenije, koja je trebala biti realizirana 16. februara, da bi taj dan bila u Zagrebu gdje se sastala sa hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem. (S.Bosna)
Palestina nikad nije bila od znacaja arapima, prazna bila par cobana kad su se jevreji vratili na svoja ognjista. Ovaj potez Bibija je najpametniji do sada, respect.
Gad
Bošnjo ima šizofrena cepanja, navija za NATO ali mu zato smeta Izrael. Jedno ide sa drugim, ali iracionalna mržnja prema Rusima je nadvladala razum. Uostalom, Amerikanci su napravili Dejton, Rusi ga samo poštuju, i do sada nijednom izjavom nisu osporili integritet BiH
Hehe kako je ovo glup plan. Ono ozenicemo se, al svako sebi plac hranu
Izrealce ne znam ali sam imao priliki upoznati palestince u bihacu i kladusi ne tako davno, pa znamo svi da su radili nozevi i kriminal svaku noc.
Bas zbog toga ni jedan arap mislim iz S.Arabije nije dobro dosao na Palestinski dio teritorije!
Palestince ste nabili u geto i terorizirate ih desetljećima.
Licemjeri. I jedni i drugi