Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaki nama treba u bosni jedan
Trojka od Sarajeva napravila El Salvador. Al nije to bitno, bitni su budžeti KS i FBiH.
svugdje se nesto uradi po pitanju sigurnosti,lopova i mafije samo kod nas debili ne mogu da rijese ni ove majmune sa hiljadama kazni za auto
1975-e imali isto stanovnika kao i mi. a sad 6.5 miliona, skoro duplo više. Uz to se puno bolje bore sa mafijom od nas, gdje je mafija 30 godina na čelu države, pa se i ne mogu boriti protiv samih sebe. Afrika nas je isto prestigla. Gledam stadione u Obali Slonovače, o tome ne možemo ni sanjati.
Ima li u Bosni kakav mangup, pa da nas povede? Pametan, cestit, hrabar? Istupi, svi cemo uz tebe.
Ima, samo nikad ne bude izabran. I sad kad bit ti rekao par, rekao bi me nije on taj, a neki i ne mogu biti izabrani zbog nakaradnog sistema.
Pod hitno sa ovim gospodinom napravit ugovor
Nedzib brat po nasem. I vuce na Karima Benzemu :)
zena mu voli bukake
Inače, čovjek koji mrzi hamas, koji je odrastao među tim zlotvorima. Ovakvi ljudi bi trebali biti uzor, ali znamo da svi mislimani više vole hamas.
Lik je strpao desetke hiljada opozicionara u zatvor po ugledu na "Izrael" (većina bez ikakve optužbe ili zbog minimalnih prekršaja) a zemlju prodao kripto bogatašima/prevarantima.
Sve dok mu kaubojci i mossad ne stanu na nogu...Rahmerli Mursi je bio krenuo u korist naroda pa ga ubise...
Vidis da mu Blinken cestita
Hladno jutros
U nas takve prolaze , sto vise ozenjenih , veca kraljica si
I u BiH treba jedan Bukele da počisti ove kriminalce i sa vlasti i sa ulica!
LJUDINA
Tip ima cudnu porodicnu istoriju. Mati mu je salvasorskog porijekla. Babo mu je su palestinski hriscanin koji je kasnije presao na islam i bio hodza. Nayib za sebe kaze da je hriscanin ali da ne pripada ni jednoj religijskoj zajednici.