Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko se kur.citi, ne smijete mi prismrditi Rusiji, napadate neke nemocne drzave, koje vam niiti jedan avion ne mogu oboriti… sve ste slali u Ukrajinu a Rusija i dalje udara sa svih strana… da ne govorimo o licnim standardima koji su se vidjeli na nemocnim palestinskim narodom…
Odo ja na vikendicu kopat bunker. Ovi će ašćare uhelaćit svijet.
Prve nuklearke na USA ispalit će Iran i to one koje im Rusija pokloni
Moj Nato nemojte previše rastegnite pomalo stjerali ste Rusiju u kut samo im Nuklearkee osstaju kao đoker
Srbi Hrvati Bošnjaci Crno Gorci kopajte bunare čatrnje oživljavajte sela solarne ploče nedirajte jedni druge svakog ultranacionslistu tipa Dodika treba svoj narod uklonit iz javnog života ko donosi nemir i sijenstrah dolazi Nuklearni rat milion na sto Rusija je stjerana u kut Rusi i Iran prvi ispaljuju kasnije svi redom ko je god ima
Moj Nato nemojte previše rastegnite pomalo stjerali ste Rusiju u kut samo im Nuklearkee osstaju kao đoker
Nemojte samo u Bosni vjezbat, sirom vrata otvorena za bracu iz Ahmata
Rusima se tresu gace od straha. Nato je pokazao da nije jaci od Rusije mada ni Rusi nisu pokazali neku silu. Ili ce krenuti putem razuma i mira ili ce zagovnati do kraja zavisi od supljih glava koje donose bitne odluke.
hoćel se trest Banja LUka opet
Nek se igraju jos malo uskoro NATO nece postojati.
Sve ovo sto se desava naglasavam da nije istina: https://www.youtube.com/watch?v=znZSaol9PE0
Pa ne znam ko napada! Čini mi se da je Iran na čelu NATO, a ne znam gde ih nema. Odbijanje napada od Rusije? 🤣🤣🤣🤣 Biće da je ovo vest za zatupaste!
Sace Ruje samo sto nisu 😂😂😂 Treba necim plasiti ovce
Daj vise vrjeme sta nas hebete
1999 je isto bilo kao vjezba. Bacili ljudi koju bombu a Srbija se predala. Da su nastavili jos koji dan bila bi opet bezanija do Krfa.
Jos nikad u ljudskoj istoriji nije zabiljezeno da se neka vojska predala a da protivnicka nije stupila nogom na njihovo tlo. Osim Srbije '99 naravno.
NATO je planirao za 3 dana baciti Srbiju na koljena a to se proteglo na vise od dva mjeseca bez ikakvih rezultata a isgubise 32 aviona tako da su NATO avioni i ostali projektili poceli unistavati civile i civilne objekte bas sto sada radi Izrael Palestincima. Racunica je pokazala da su ljudski zivoti najvazniji.
Da nece Srbiju orobit?