Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...2025. je godina...bitka kod staljingrada; u okviru nato-a je i divizija sastavljena od slovenaca, hrvata, bošnjaka, crnogoraca i makedonaca. svi max. europerizirani (osim bošnja, oni u stroju sa fesovima). ruske rakete prevrću nebo i zemlju, pomenuta divizija balkanaca leži prikovana u blatu... u srcima im "europa", a u glavama "koji nam je k.... sve ovo trebalo?!!?"
sanse da ce Rusija ratovati sa bilo kojom jačom državom su ravne nuli. Zadnjih 70 godina 44 najjače ekonomije svijeta nisu ratovale između se. Sad su fora proxy ratovi preko sirotinjskih leđa.
Mi imamo stab(USA ambasada) u centru Sarajeva na najljepsoj lokaciji!..
Evropa stara bestija!
Bezveze izazivaju putka, rusi su toliko jaki da mogu zgaziti europu za mjesec dana.
Ovo ista ona slika od neki dan kad je pao ruski helikopter hahaha
Ja jesam za sebe i za nas, ali ne znam zašto bi bio protiv bilo koga, to što neko ima problema sa Rusijom ne znam koliko se mene, odnosno nas, tiče. Neka ratuju veliki između sebe, a nas male neka puste na miru, što bi se ja opredjeljivao između ovog ili onog kad su svi ista vanago.
USA su pokazale svoj prijateljski odnos prema BiH onda kada nam je dobar dio Evrope u ratu okrenuo leđa. Odigrale su važnu ulogu i suprotstavile se licemjernom stavu čelnika Organizacije UN-a ,čast izuzecima. Dobili ste priličnu pomoć u naoružanju pošto je embargo ukinut (više od 100 mil. $), stoga kada je NATO u pitanju (a znamo ko tu "vedri i oblači") trebala bi se pružiti podrška u pristupanju istom.
Generalstab Njemacke vojske je prije par dana potvrdio da u slucaju napada ruske vojske na EU ili konkretno Njemacku, da sa svojim snagama ne bi mogli zaustaviti prodor ruskih snaga.
To je klasična glupost rusi mogu samo da se iživljavaju nad sirijcima dok bi oni došli do Njemačke ihh i snaga rusije se ne ogleda u njihovim sposobnim vojnicima nego u njihovom nuklearnom naoružanju jer toga da nema realno rusija bi se podjelila na nekih 20 djelova i promjeni ime nemoj se praviti Bošnjak
sanse da ce Rusija ratovati sa bilo kojom jačom državom su ravne nuli. Zadnjih 70 godina 44 najjače ekonomije svijeta nisu ratovale između se. Sad su fora proxy ratovi preko sirotinjskih leđa.
Svakih mjesec dana neki Abu Dabu Labu uleti kamionom ili se raznese u evropi, a oni vide Rusiju kao prijetnju.
Hladni rat se privodi kraju sve su prilike
Za razliku od drugih komunisticki drzava u SFRJ nije zakonski niti zvanicno bile zabranjene religije. Sve religije su postojale i postojalo je ministarstvo za odnose sa religijama, koje je regulisalo da religije ne prerastu u fasizam. Ali poslije u kriticnim vremenima agresije na BiH, politikom islamizacije armije SDA je kao narucena potvrdila optuzbe srpskog rukovodstva kod EU vodecih drzava, prvensveno Francuske i V. Britanije o islamskoj drzavi. Podrska odbrani BiH od EU je izostala.
bezveze se tenzije dizu
e što ovi traže belaja sreća pa su rusi mudri i ne divljaju. Al haj samo zamisli da se Rusija protivi ovako Natou i Sad-u? pa to bi pakao na zemlji već odavno bio.
Ko ih sve ebe .. mi cemo da sadimo cvece
Meni su ljudi prejaki. Stalno neke konferencije o miru, suživotu, ljubavi i harmoniji, a svi se naoružavaju kako bi lafo očuvali mir. Normala